50.000 TL laptop önerisi

Bütçe
50000₺

25Kayra34

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartı güçlü ve işlemcisi de güçlü bir laptop lazım. Hem oyun hem ofis hem yazılım vs kullanılacak her şeyi yapsın yani bütçe 50k.

Arkadaşlar ekran kartı güçlü ve işlemcisi de güçlü bir laptop lazım. Hem oyun hem ofis hem yazılım vs kullanılacak her şeyi yapsın yani bütçe 50k.

(Anakart yanma sorunu 10. seride düzeltildi) bugün elime ulaşacak hocam hafta sonu deneyimleyip size daha gerçekçi bir öneride bulunacağım yine de o fiyatlara çıkmışken 5060 ekran kartlı bir cihaz almanızı isterim.

i5 13. nesil ve 4050 var benim victustada 4050 var ama yanında i7 13700H var ve daha ucuzdu hocam pek mantıklı gelmedi bu bu arada başka birisi için kendime almayacağım.

(Anakart yanma sorunu 10. seride düzeltildi) bugün elime ulaşacak hocam hafta sonu deneyimleyip size daha gerçekçi bir öneride bulunacağım yine de o fiyatlara çıkmışken 5060 ekran kartlı bir cihaz almanızı isterim.

Evet bende bunu düşünmüştüm kaçıncı seri olduğunu nereden anlıyoruz.

i5 13. nesil ve 4050 var benim victustada 4050 var ama yanında i7 13700H var ve daha ucuzdu hocam pek mantıklı gelmedi bu bu arada başka birisi için kendime almayacağım.

Evet bende bunu düşünmüştüm kaçıncı seri olduğunu nereden anlıyoruz.

Hocam irx10 yazıyor 10. seri demek 5000 serisi full 10. seri ya Lenovo alacaksiniz ya da islemcisi bir tik daha iyi olan G870 ama Casper da hem 135 watt sınırı var hem de ısınma problemi olabilir.
Bugün cihaz elime geldiğinde deneyeceğim yarin size haber edeceğim 2 günlükte olsa bi kullanayim sicakliklari ne durumda bakayım

Hocam irx10 yazıyor 10. seri demek 5000 serisi full 10. seri ya Lenovo alacaksiniz ya da islemcisi bir tik daha iyi olan G870 ama Casper da hem 135 watt sınırı var hem de ısınma problemi olabilir.
Bugün cihaz elime geldiğinde deneyeceğim yarin size haber edeceğim 2 günlükte olsa bir kullanayim sicakliklari ne durumda bakayım.

Ekran kartındamı 135 watt sınırı var bu gayet yeterli bir değer 100-110 watt bile yeterli benim Victus'ta 75 watt hiç sorun yok RDR bile akıcı 6 GB VRAM'le.

Hocam zaten alınabileceğini ama daha iyi cihazın olduğunu belirttim. Bugün Lenovo LOQ ırx10 cihazım elime geçti ilk izlenimlerim güzel bu fiyata tamamen metal kasa kullanılan cihazlarda mevcut ama içlerinde 5050 ve 16 GB RAM mevcut. Fiyat performans açısından önerebileceğim bir cihaz güç tasarrufu kipinde çok rahat 150-200 FPS 65-70 derece Valorant oynayabiliyorum. Daha 5060'ı test edebilme imkanım olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı