Inigomontoya
Zeptopat
Merhaba. 50.000 TL'lik bir bütçem var yeni cikan oyunlari en yuksek ayarda oynayabilecegim sistem onerisi istiyorum sizden. Yardimci olursaniz sevinirim.
Tesekkur ederim yanitiniz icin.![]()
VOK-MAGIC/AMD RYZEN 7 5800X3D/ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti 8G/16GB DDR4/1TB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
VOK-MAGIC/AMD RYZEN 7 5800X3D/ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti 8G/16GB DDR4/1TB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Bu özellikteki bilgisayardır. Kısacası maxed out işte en babalarını alırsın. Arkadaşlar yardımcı olur.
Böyle almana gerek yok. Alırsan mesela 32 GB 3600MHz RAM ve 5900X al. Tasarımını kendine göre değiştirebilirsin. Tek tek alınca markalar aynı modelin beyazını yada siyahını da yapıyor kendine göre alabilirsin. Yalnız dikkat et bazı SSD modelleri sorunlu. Ufak tefek ayrıntılar var zaten 50K parayı çöpe atmazsın. Kusura bakma piyasadan tam anlamıyorum sürekli değişiyor.Tesekkur ederim yanitiniz icin.
![]()
VOK-MAGIC/AMD RYZEN 7 5800X3D/ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti 8G/16GB DDR4/1TB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
VOK-MAGIC/AMD RYZEN 7 5800X3D/ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti 8G/16GB DDR4/1TB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Bu özellikteki bilgisayardır. Kısacası maxed out işte en babalarını alırsın. Arkadaşlar yardımcı olur.
Tesekkurler tavsiye icin mutlaka bakacagim.Hocam yayıncı, tasarımcı, profesyonel oyuncu vs. değilseniz çok gereksiz.
Şu anki fiyatlarla eğer sıradan kullanıcı iseniz 30-35 bin TL'ye alacagınız RTX3070- Ti 5800X bir sistem de her oyunda müthiş performans gösterir.
Paranız olabilir ama daha iyi değerlendirebilirsinizsürekli yenilenen teknolojiler varken en iyisini değil de en iyinin bir altını almak 2-3 senede bir güncellemek daha mantıklı.
Gaming.gen.tr de Dost Kayaoğlu şükrü var onu öneririm ben şahsen 32 bin falandı.