50.000 TL'ye FPS oyunları için sistem önerisi

Bütçe
50.000

Gündo

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, genelde Valorant ve CS:GO oynuyorum. 280 Hz 24inc monitör ile yüksek FPS almak istediğim bir sistem düşünüyorum o yüzden işlemci benim için ekran kartına göre bir tık daha önemli. İtopya'dan söyle bir sistem topladım pek iyi anlamadigim için düşünceleriniz nedir bilmek istiyorum. Sadece kasa için 50k bütçe.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-08-01-15-59-07-976_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_2023-08-01-15-59-07-976_com.opera.browser.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:

Lian Li PC-O11 Dynamic Black E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ya da Phanteks Eclipse P600S Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası

Alınmaz o sistem bunu al. Toplam 50.114,41 TL ediyor bunlar.

Güzel dizmişsiniz ama birkaç değişiklik yapmak daha iyi olabilir:
Kasa ise tercihe bağlı daha iyi alternatifler bulunabilir.

Lian Li PC-O11 Dynamic Black E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ya da Phanteks Eclipse P600S Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası

Alınmaz o sistem bunu al. Toplam 50.114,41 TL ediyor bunlar.
Tesekkur ederim montajı zorlar mı pek bilgim yok da o yüzden zaten siteden direkt montajlı almayı düşünmüştüm.
Güzel dizmişsiniz ama birkaç değişiklik yapmak daha iyi olabilir:
Kasa ise tercihe bağlı daha iyi alternatifler bulunabilir.
Sizede tesekkurler. Her ikinizde işlemciyi r9dan r5 7600e cevirmissiniz. Sebebi tam olarak nedir sectigim işlemci kötü mü

Teşekkür ederim montajı zorlar mı pek bilgim yok da o yüzden zaten siteden direkt montajlı almayı düşünmüştüm.

Size de teşekkürler. Her ikinizde işlemciyi R9'dan R5 7600e cevirmissiniz. Sebebi tam olarak nedir sectigim işlemci kötü mü?

Sadece İtopya'dan alırsanız pahalı olur o yüzden ayrıca işlemciyi 7600 yapma sebebimiz daha F/P olması 7900 daha güçlü ama oyun için devasa bir fark yok eğer bütçem var derseniz:
Şeklinde yapabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı