50.000 TL'ye seçeneklerdeki oyuncu laptoplarından hangisi seçilmeli?

Bütçe
50.000 TL

Karokan54

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cpu: Ryzen 7 3700x
Gpu: Asus ROG Strix GeForce RTX 2060 Super Evo
Anakart: ROG CROSSHAIR VIII FORMULA
Ram: Corsair Vengeance RGB PRO 32GB 3600Mhz(4x8)
SSD: Adata XPG Gammix S50 1TB
PSU: Corsair HX1200 1200Watt

Mouse: Razer Deathadder V2Pro,
Klavye: Kemove K68
Meslek
Öğrenci
Merhaba, aklimda asagidaki modeller var. Sizce en iyi secim BUNLAR ARASINDA hangisi olur.

Benim kafamda ilk 3 siralama: 1.Acer Nitro 16 AN16-42-R8NQ NH. QSKEY. 003 Ryzen 7 8845HS 16 GB 512 GB SSD RTX 4060 16" WUXGA Gaming Laptop 2. Casper Excalibur G870.1362-DV50X-C i7-13620H 32 GB 500 GB SSD 8 GB RTX5050 - 3.ASUS TUF Gaming F16 FX608JH-RV082 i5-13450HX 16 GB 512 GB SSD RTX5050 16" WUXGA Gaming Laptop

Bunu öneririm.
Satici ayni ancak idefix ciceksepeti site farki olur mu guvenilirlik acisindan. Saticiya da guvenemedim pek @Bay Onur

Son düzenleme:
Satici ayni ancak idefix Çiçeksepeti site farki olur mu guvenilirlik acisindan. Saticiya da guvenemedim pek @Bay Onur

Çiçeksepeti ve idefixdeki satıcı gti bilişim. Zaten yetkili satıcı iki siteden birisini tercih edebilirsiniz. Ben Çiçeksepeti'ni daha önce hiç kullanmadım o yüzden güvenilir mi bilmiyorum.

Çiçeksepeti ve idefixdeki satıcı gti bilişim. Zaten yetkili satıcı iki siteden birisini tercih edebilirsiniz. Ben Çiçeksepeti'ni daha önce hiç kullanmadım o yüzden güvenilir mi bilmiyorum.
Yine de sikayetvar'daki sikayetler neredeyse ilk defa rahatsız etti beni. Bilemedim.

Bütçen çıkıyor ise al geç.
Çıkmıyorsan Acer Nitro 16 alırdım bunların arasında.

Bu model anakart sorunlu olan model degil değil mi LOQ'ta?

Yeni modellerde iç tasarım değişti hocam, %99 çözülmüştür. Yoksa Lenovo için hata olur.

Bunu öneririm.

Kusura bakmayın hocam görmemişim😓 hocamın dediğini al geç satıcı ve site güvenilir bir sorun yaşamazsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçen çıkıyor ise al geç.
Çıkmıyorsan Acer Nitro 16 alırdım bunların arasında.

Yeni modellerde iç tasarım değişti hocam, %99 çözülmüştür. Yoksa Lenovo için hata olur.

Kusura bakmayın hocam görmemişim😓 hocamın dediğini al geç satıcı ve site güvenilir bir sorun yaşamazsınız.
İ5 işlemci uzun vade kullanimda üzermi acaba ya. Bütçe 65 70 e kadar çıkabiliyorum ama ucuza kapatsam da fena olmaz. Ucuza alacaz diye kasımı bekleyelim dedik firmalar 5 er 10 ar koyuyor üstüne laptoplarin heralde kasımda yalandan indirim olacak gibi gelmeye başladı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı