50.000TL 50 CC motor önerisi

Opgu

Hectopat
Daha fazla  
40-50k arası bütçem var. 50 CC motor önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende alacağım 1 ay içerisinde inşallah RKS Sniper 50 Pro X iyi gibi 135CC kit ile geliyor.

Cup motor bakın Sniper Pro vey Sniper Pro X olabilir.Belirli başlı kronik sorunları olabiliyor fakat bu bütçeye bunlar olabilir.Ayriyeten cg sınıfıda mevcut fakat onlar hakkında bilgim maalesef yok

Cup motor bakın Sniper Pro vey Sniper Pro X olabilir. Belirli başlı kronik sorunları olabiliyor fakat bu bütçeye bunlar olabilir. Ayrıyeten CG sınıfıda mevcut fakat onlar hakkında bilgim maalesef yok.

Hocam Sniper 50 Pro X in kroniği hiç duymadım neler acaba.

Hocam benim motorlar hakkında pek bir bilgim yok. Okula gidip geleceğim, kışın kullanılmaz bulunduğum yerde. Kıştan sonra almayı planlıyorum

Geneli titreşim kaynaklı.Titreşim yüzünden egzoz çatlatma,vida gevşeme veya düşme,arka demire ağır sepet konulursa çatlama,sele altı grenaj bağlantı noktalarında çatlama gibi sayabilirim.Hepsinde olacak diye bir şey yok fakat gördüklerim bu şekilde.135cc yükseltip krankı ona göre yükseltme yapmanızda çok önemli.50'lik bıraklıyor ardından motoru ata biner gibi biniyoruz sonuçta krank kırıyor.Ona göre sürmek lazım eğer krankın yükseltilip yükseltilmediği bilinmiyorsa

ileride yükseltmeyi düşünüyorum hocam. bütçeyi biraz daha arttırabilirim başka önerdiğiniz bir motor varsa

3-5 daha koyup ikinci el düşük km de Falcon Mocco bakın. Özel seri alt takım 125cc o modellerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…