50.000TL laptop önerisi

zeowax11

Femtopat
Daha fazla  
Seneye üniversiteye gideceğim o yüzden bir laptop almak istiyorum. Beni yaklaşık 5 sene götürmesini istiyorum hikaye oyunları FPS oyunları oynarım bu oyunlarda sıkıntı çıkarmasın. Okul için de kullanabileceğim gündelik kullanımda sessiz sade tasarımlı bir laptop arıyorum. Ancak sıkıntı şu ki peşin fiyatına taksit yapılmıyor. Yaklaşık 50.000 TL bütçem var. Yardımcı olabilir misiniz? Şu ana kadar Victus 16 RTX 4060 ve Lenovo LOQ 15 düşündüm.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kronik sorunlu rezil model alınmaz.

Bunu da almanı öneririm.

URL unfurl="true"]https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-hp-victus-16-s1002nt-a05n6ea-ryzen-7-8840h-32-gb-1-tb-ssd-rtx4070-16-1-full-hd-gaming-laptop-fiyati,691544307.html[/URL]

Hocam Victus çok ısınıyor diyorlar ne diyorsunuz? Sanırım Intel modeliydi game testte 99 dereceye kadar çıkıyordu sadece Intel'le mi alakalı yoksa aynısı AMD içinde geçerli midir?

Hocam Victus çok ısınıyor diyorlar ne diyorsunuz? Sanırım Intel modeliydi game testte 99 dereceye kadar çıkıyordu sadece Intel'le mi alakalı yoksa aynısı AMD içinde geçerli midir?

Intel ama hangi Intel? Victus 16 öyle aşırı ısınan bir seri değil.

Intel ama hangi Intel? Victus 16 öyle aşırı ısınan bir seri değil.

Pardon hocam Intel değilmiş fakat Cyberpunk'ta 99 dereveyi görüyor bu videoda ve birkaç oyunda daha 80 civarı oynatıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pardon hocam Intel değilmiş fakat Cyberpunk'ta 99 dereveyi görüyor bu videoda ve birkaç oyunda daha 80 civarı oynatıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki cihaz yüksek ihtimalle 15 kasa Victus 15 kasa Victus'lar ısınıyor zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı