50.000TL'ye kadar sistem toplama tavsiyesi

Bütçe
50000

percyy

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar, 50bin civarı veya daha düşük bütçeli sistem toplamayı düşünüyorum, öncelik CS2 için diğer oyunları konsolumda oynuyorum. Yaptığım araştırmalarda aşağıda paylaşacağım parçaları buldum, eksik kalan parçaları önerebilir misiniz (kasalardan pek anlamıyorum).

Anakart: Amazon.com.tr
Ekran kartı: GIGABYTE GeForce RTX™ 5070 WINDFORCE OC 12 GB, 192 Bit, GDDR7, HDMI Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
İşlemci: Amazon.com.tr (soğutucu hediyeli, sanırım ayrıyeten işlemci soğutucusuna gerek duymayacağım)
SSD: Amazon.com.tr

Buna ek olarak diğer parçalara öneri sunarsanız sevinirim veyahut hazır toplama PC'ye ekletme yapılarakta bakabilirim, teşekkürler öncelikli oyun "CS2".

Monitör ve ekipmanlar dahil değil.

Son düzenleme:
Anakart (B650M-R) güzel, benim de önerim bu anakart.
RTX 5070 yerine bu fiyata RX 9070 XT var, daha iyi bir ekran kartı.
İşlemci: Amazon.com.tr (soğutucu hediyeli, sanırım ayrıyeten işlemci soğutucusuna gerek duymayacağım)
Benim de önerim bu işlemci, 7500F'i soğutmaya stok fan yeterli geliyor.
Şunu da belirteyim, stok fan ''hediye'' değil, ürünü ''kutusuz fanlı'' olarak satın alıyorsunuz.
Giriş seviye ve segmentine göre pahalı.
Kioxia Exceria Pro 1 TB

RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30
Kasa + PSU: XPG Valor Mesh + XPG Kyber 750W

Son düzenleme:
Kasa biraz estetik olsa, başka kasa önerin var mı? Bir de RAM:Amazon.com.tr bu daha cazip geldi fikrin nedir?

Ayrıyeten soğutucu fana veya güç desteğine ihtiyaç var mıdır sistem için oraları pek anlamıyorum.

İşlemci olarak aslında 7600X düşünüyordum ama pahalıya kaçıyor. Öyle olunca 7500F yerine 7600'ün kendisi nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa biraz estetik olsa, başka kasa önerin var mı?
Bu bütçelerde maalesef mecburen PSU'lu kasalara yöneliyoruz. PSU'lu kasalarda da önemli olan bileşen kasa değil PSU. Bu kasada ise iyi bir PSU var. Diğer PSU'lu kasalarda böyle bir PSU pek bulamazsınız.
Bir de RAM: Amazon.com.tr bu daha cazip geldi fikrin nedir?
Micron yonga var bu RAM'lerde. Alınmaz. Size attığım RAM'lerde Hynix var.
RAM'lerde RGB olsun istiyorsanız bunları alabilirsiniz, bunların fiyatı da daha iyiymiş.
Ayrıyeten soğutucu fana veya güç desteğine ihtiyaç var mıdır sistem için oraları pek anlamıyorum.
Size attığım kasanın önü mesh, üstü ızgaralı. Öndeki 3 fanın yanında bir de arkada egzoz fan var. Soğutma konusunda sorun yaşamazsınız. Alacağınız parçalar zaten aman aman ısınan parçalar değil.
Güç desteğine ihtiyaç yok, 750W PSU hayli hayli yeter bu sisteme.
İşlemci olarak aslında 7600X düşünüyordum ama pahalıya kaçıyor. Öyle olunca 7500F yerine 7600'ün kendisi nasıldır?
Aralarında doğru düzgün bir performans farkı yok. R5 7500F çoğu şey için yeterli bir işlemci.

Teşekkür ederim önerilerin için, ramlarde rgb taraftarı değilim fiyatı daha uygun olduğu için atmıştım size.

Teşekkür ederim önerilerin için, ramlarde rgb taraftarı değilim fiyatı daha uygun olduğu için atmıştım size.
RAM fiyatları son olaylardan sonra aşırı değişken, bugün 8 bin TL olan son attığım RAM'lerin yarın stoğu bitip fiyatı 12-13 bin TL'lere çıkabilir. Kaçırmadan alın.

RAM fiyatları son olaylardan sonra aşırı değişken, bugün 8 bin TL olan son attığım RAM'lerin yarın stoğu bitip fiyatı 12-13 bin TL'lere çıkabilir. Kaçırmadan alın.
Amazon.com.tr bu kasa nasıl hocam?

beyaz kasa önerebilir misiniz, sistem için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…