50-100 TL 120mm Sessiz Kasa Fanı Önerisi

Batuhan A.

Megapat
Katılım
30 Nisan 2015
Mesajlar
6.342
Makaleler
26
Çözümler
27
Yer
İstanbul
Şu an kasamın ön tarafında kasa ile birlikte gelen 2 adet Phanteks stok fanı hava girişi olarak kullanıyorum, Aigo DR12 modelli 3 fanı da ikisi üstte biri arkada olmak üzere egzoz fanı olarak kullanıyorum.

Kasam Phanteks P350X.

Yalnız bu Aigo DR12 fanları çok ses ve titreşim yapıyor resmen kasam titriyor, bu da masayı titretiyor. Yani sadece öndeki Phanteks fanlar çalışırken herhangi bir ses yapmıyorlar fakat bu Aigo fanlar bildiğiniz bağırıyor, kumandasındaki hız ayarlama tuşu da çalışıyor mu çalışmıyor mu belirsiz. Durum bundan ibaret ben bunları değiştirmek istiyorum ve 3 adet 120mm fan alacağım fanları hava sirkülasyonu için kullanacağım, radyatörde değil.

Akasa Viper 12cm S-Flow fanları ile ilgili bir sürü iyi yorum var fakat görüntüleri pek hoşuma gitmedi, daha iyi alternatifler olursa sevinirim. Nanokatalog tercihim değildir.

Bütçe 50-100 TL arasıdır, tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Ben de Msi TorX önerebilirim. Ama onun dışında Coguar'ın fanları hem güçlü hem de gücüne göre az ses çıkarıyor. Sıfır ses çıkarıyor desem yalan olur. Ama özellikle 1000 RPM civarlarında ses duyulmuyor. Kullandığım en sessiz fan. Hepsiburada'da ürünlerine ulaşabilirsiniz. Tavsiyem
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı