50-55 bin TL bilgisayar toplama tavsiyesi

Bütçe
55000

Pachme

Megapat
50-55k bütçe ile sistem topluyorum. ekran kartı hariç parçaları belirledim. Çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum (Valorant, CS2 vb.). Kasanın masaüstünde estetik durmasını istiyorum, bu yüzden kasa önerileriniz varsa buna göre yaparsanız sevinirim.
Bütçeye RAM ve SSD dahil değil onları daha önceden almıştım.

Seçtiğim bileşenler:

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-20 142626.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-20 142626.png
    431,8 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
50-55k bütçe ile sistem topluyorum. ekran kartı hariç parçaları belirledim. Çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum (Valorant, CS2 vb.). Kasanın masaüstünde estetik durmasını istiyorum, bu yüzden kasa önerileriniz varsa buna göre yaparsanız sevinirim.
Bütçeye RAM ve SSD dahil değil onları daha önceden almıştım.

Seçtiğim bileşenler:
Rx 9070 çıkar hocam. @efebatiin

PSU olarak yakın bir bütçe için MSI MAG 750GL
Kasa olarak da beyaz arıyorsunuz sanırım ama RGB değil de ARGB almanız daha şık görünüm ve rahatlık olur sizin için.

Kafam karıştı :D bu bütçe içerisinde ekran kartı RAM ve SSD dahil değil değil mi?

Ahahahah elimde su an RAM vs SSD var sadece diğerleri için bütçem 55k.

PSU olarak yakın bir bütçe için MSI MAG 750GL.
Kasa olarak da beyaz arıyorsunuz sanırım ama RGB değil de ARGB almanız daha şık görünüm ve rahatlık olur sizin için.

Kasada ARGB olmadıgını fark etmemısım kasa onerın var mı?

Ahahahah elimde su an RAM vs SSD var sadece diğerleri için bütçem 55k.

Kasada ARGB olmadıgını fark etmemısım kasa onerın var mı?

Tabii kasa önerebilirim ama bütçe aralığı ve boyut söylersen daha nokta atışı bulabilirim hocam.

Tabii kasa önerebilirim ama bütçe aralığı ve boyut söylersen daha nokta atışı bulabilirim hocam.

Kasa için 3K yeterli gibi boyut olarak ATX anakart sığsın yeter. PSU'lu kasa önerin var ise 6 6.5k ya kadar olabılır.

Lian Li Lancool 205 mesh nasıl olur?

@efebatiin hocam 1 sene garantisi de var alınır mı? Vatan Bilgisayar

Son düzenleme:
Geri
Yukarı