K Kingbeast25 Zeptopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #31 efebatiin dedi: Sistem ne için kullanılacak? Genişletmek için tıkla... Oyun ve YT için video üretmek.
efebatiin dedi: Sistem ne için kullanılacak? Genişletmek için tıkla... Oyun ve YT için video üretmek.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.558 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #32 Kingbeast25 dedi: Oyun ve YT için video üretmek. Genişletmek için tıkla... Rekabetçi oyun oynamam diyorsan buna bakabilirsin. Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj Gravix 5A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da. www.gamegaraj.com Rekabetçi oynarım dersen bu X3Dli işlemci daha mantıklı olur. Kingbeast25 dedi: Kasayı en son bu hale getirdim bu haliyle alınır mı? Conqueror | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | PNY RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Sistem çöp 5070 7500F ikilisine 58k verilmez.
Kingbeast25 dedi: Oyun ve YT için video üretmek. Genişletmek için tıkla... Rekabetçi oyun oynamam diyorsan buna bakabilirsin. Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj Gravix 5A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da. www.gamegaraj.com Rekabetçi oynarım dersen bu X3Dli işlemci daha mantıklı olur. Kingbeast25 dedi: Kasayı en son bu hale getirdim bu haliyle alınır mı? Conqueror | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | PNY RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Sistem çöp 5070 7500F ikilisine 58k verilmez.
K Kingbeast25 Zeptopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #33 efebatiin dedi: Rekabetçi oyun oynamam diyorsan buna bakabilirsin. Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj Gravix 5A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da. www.gamegaraj.com Eki Görüntüle 2577212 Rekabetçi oynarım dersen bu X3dli işlemci daha mantıklı olur. Eki Görüntüle 2577213 Sistem çöp 5070 7500F ikilisine 58k verilmez. Genişletmek için tıkla... Aslında daha ucuz ediyorda anakartı MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi seçtim. efebatiin dedi: Rekabetçi oyun oynamam diyorsan buna bakabilirsin. Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj Gravix 5A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da. www.gamegaraj.com Eki Görüntüle 2577212 Rekabetçi oynarım dersen bu X3dli işlemci daha mantıklı olur. Eki Görüntüle 2577213 Sistem çöp 5070 7500F ikilisine 58k verilmez. Genişletmek için tıkla... Bir de kasayı Cooler Master TD500V2 olduğu için pahalıya geliyor.
efebatiin dedi: Rekabetçi oyun oynamam diyorsan buna bakabilirsin. Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj Gravix 5A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da. www.gamegaraj.com Eki Görüntüle 2577212 Rekabetçi oynarım dersen bu X3dli işlemci daha mantıklı olur. Eki Görüntüle 2577213 Sistem çöp 5070 7500F ikilisine 58k verilmez. Genişletmek için tıkla... Aslında daha ucuz ediyorda anakartı MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi seçtim. efebatiin dedi: Rekabetçi oyun oynamam diyorsan buna bakabilirsin. Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj Gravix 5A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da. www.gamegaraj.com Eki Görüntüle 2577212 Rekabetçi oynarım dersen bu X3dli işlemci daha mantıklı olur. Eki Görüntüle 2577213 Sistem çöp 5070 7500F ikilisine 58k verilmez. Genişletmek için tıkla... Bir de kasayı Cooler Master TD500V2 olduğu için pahalıya geliyor.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.558 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #34 Kingbeast25 dedi: Aslında daha ucuz ediyorda anakartı MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi seçtim. Genişletmek için tıkla... Anakartı B650M-P seçsen bile alınmaz. Kasa iyi olsa bile gereksiz pahalı ve o soğutucunun kendine yararı yok. Kingbeast25 dedi: Bir de kasayı Cooler Master TD500V2 olduğu için pahalıya geliyor. Genişletmek için tıkla... Attığım sisteme bakabilirsin her konuda çok daha iyi.
Kingbeast25 dedi: Aslında daha ucuz ediyorda anakartı MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi seçtim. Genişletmek için tıkla... Anakartı B650M-P seçsen bile alınmaz. Kasa iyi olsa bile gereksiz pahalı ve o soğutucunun kendine yararı yok. Kingbeast25 dedi: Bir de kasayı Cooler Master TD500V2 olduğu için pahalıya geliyor. Genişletmek için tıkla... Attığım sisteme bakabilirsin her konuda çok daha iyi.
K Kingbeast25 Zeptopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #35 efebatiin dedi: Anakartı B650M-P seçsen bile alınmaz. Kasa iyi olsa bile gereksiz pahalı ve o soğutucunun kendine yararı yok. Attığım sisteme bakabilirsin her konuda çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... attığın sitede peşin fiyatına var mıdır taksit ben o siteye baktığımda en son peşin fiyatına taksit seçeneği yoktu
efebatiin dedi: Anakartı B650M-P seçsen bile alınmaz. Kasa iyi olsa bile gereksiz pahalı ve o soğutucunun kendine yararı yok. Attığım sisteme bakabilirsin her konuda çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... attığın sitede peşin fiyatına var mıdır taksit ben o siteye baktığımda en son peşin fiyatına taksit seçeneği yoktu
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.558 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #36 Kingbeast25 dedi: Attığın sitede peşin fiyatına var mıdır taksit ben o siteye baktığımda en son peşin fiyatına taksit seçeneği yoktu Genişletmek için tıkla... Taksit seçenekleriyle ilgili bir bilgim yok.
Kingbeast25 dedi: Attığın sitede peşin fiyatına var mıdır taksit ben o siteye baktığımda en son peşin fiyatına taksit seçeneği yoktu Genişletmek için tıkla... Taksit seçenekleriyle ilgili bir bilgim yok.
K Kingbeast25 Zeptopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #37 efebatiin dedi: Taksit seçenekleriyle ilgili bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Peşin fiyatına taksit lazımda taksit seçeneklerine tıkladığımda attığın sitede neden taksit seçenekleri çıkmıyor anlamadım.
efebatiin dedi: Taksit seçenekleriyle ilgili bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Peşin fiyatına taksit lazımda taksit seçeneklerine tıkladığımda attığın sitede neden taksit seçenekleri çıkmıyor anlamadım.