50-60 bin TL bandında toplama sistem önerisi

Brinisamahra

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. 50-60k civarlarında bir sistem toplamak istiyorum. Oynadığım oyunlar genellikle hafif ama sistemin yeni çıkan ve çıkacak oyunları rahatlıkla oynatabilmesini istiyorum. 2K ve 144Hz+ bir monitör kullanmayı düşünüyorum. Bu kriterlere göre bana bir sistem tavsiye edebilir misiniz ayrıca bu bütçeyi sadece kasa için düşündüm monitörü ayrı tutabiliriz. Şimdiden teşekkür ederim. Son olarak da eğer şunu alırsan çok daha iyi olur dediğiniz bir şey olursa bütçeyi aşabilirim.

Başka konuda arkadaşlara atmıştım 60K için bu şekilde yapabilirsin.
Teşekkür ederim.

Başka konuda arkadaşlara atmıştım 60K için bu şekilde yapabilirsin.
Hocam sizce AMD ekran kartı yerine NVIDIA marka bir ekran kartı koysak nasıl olur? NVIDIA'nın bazı konularda AMD'den daha iyi olduğunu okudum da baya ikilemde kaldım. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim.

Hocam sizce AMD ekran kartı yerine NVIDIA marka bir ekran kartı koysak nasıl olur? NVIDIA'nın bazı konularda AMD'den daha iyi olduğunu okudum da baya ikilemde kaldım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Nvidia evet iyi ama aynı güçteki kart için 6000 belki 7000TL fark koyacak kadar iyi değil.

7800XT ile aynı güçteki 4070 super 6500TL daha pahalı en ucuz üründe bile. Aradaki farka değmez. Çok daha kaliteli şeyler takarsın o fiyata. İlla Nvidia diyorsan bekle bari 5070 falan takarsın.

Nvidia evet iyi ama aynı güçteki kart için 6000 belki 7000TL fark koyacak kadar iyi değil.

7800XT ile aynı güçteki 4070 super 6500TL daha pahalı en ucuz üründe bile. Aradaki farka değmez. Çok daha kaliteli şeyler takarsın o fiyata. İlla Nvidia diyorsan bekle bari 5070 falan takarsın.
Tamamdır o zaman tekrardan teşekkürler. Bu arada attığınız linkteki ramler için "geçici olarak temin edilememektedir." yazıyor. onun yerine başka bir ram eklesek sorun olur mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı