50-60 bin TL laptop önerisi

Mugen1995

Zeptopat
Daha fazla  
Bu fiyat aralığında laptop arıyorum. Tulpar T6 V3.1 16" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bunu almayı düşünüyordum ama internet aleminde ki herkes Monster kötülüyor. Çin malı diyenler var. Herkes Clevo kasa çok ısınıyor gibi şeyler söyledi. Benim seçtiğim Tongfang kasaymış galiba ama yine de ısınma problemleri varmış. Görüş ve önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster gayet güzel oynatıyor ama çok fena ısınma sorunu var.Yolda kullanmak için mi alacaksınız aynı fiyata daha iyisini masaüstü olarak alabilirsiniz?

Monster gayet güzel oynatıyor ama çok fena ısınma sorunu var.Yolda kullanmak için mi alacaksınız aynı fiyata daha iyisini masaüstü olarak alabilirsiniz?
İlk tercihim masaüstü olucaktı ama işim gereğide çok kullanmam gerekiyor o yüzden dizüstü bilgisayara yöneldim.

İlk tercihim masaüstü olucaktı ama işim gereğide çok kullanmam gerekiyor o yüzden dizüstü bilgisayara yöneldim.
Isınmasını umursamıyorsan monster alabilirsin.Ama bence iş için kullanacaksanız düşük performanslıları tercih edin.Ama eğer oyun geliştiriciyseniz msi yada excalibur tercih edebilirsiniz.

Isınmasını umursamıyorsan monster alabilirsin.Ama bence iş için kullanacaksanız düşük performanslıları tercih edin.Ama eğer oyun geliştiriciyseniz msi yada excalibur tercih edebilirsiniz.
Isınmasını umursuyorum açıkçası. Oyun oynarken kapanmasını ve ya mavi ekran vermesini istemem.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı