O QP mouse padini insanlar iyi olduğu için öneriyor, yoksa tabii ki piyasadaki tek mouse pad o değil herkesin sadece o mouse padi spamlamalarına ben de karşıyım.
Bu zaten günlerdir kafamda, ama inceleme videosunu izledim kenarları cıkıyormus, zamanla yıpranabilir diye düşünüyorum. Hatta yıpranmış ürün bile gelebilir. İade almazlar falan bana patlar.
En ucuz Bloody B-080 Large Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Bloody B-080 Large Mouse Pad özelliklerini incele, 102,79 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bunun XL modelini kullandım kaliteli güzel mousepad.
Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Sorudaki pad'i aldım bile yine de teşekkürler. Yarın gelince düşüncelerimi yazarım hakkında.
Gelen pad gayet kaygan ve güzel, mouse'u hızlı çevirirken hiç kaymıyor altı. Ama tutup kaydırırsanız doğal olarak kayıyor.