50-70 bin TL uzun ömürlü laptop önerisi

Bütçe
50k-70k

Ahmet İncücük

Femtopat
Daha fazla  
Elimde Monster GTX 1050 bir laptop var. Hikayeli veya grafik isteyen oyun kaldıramayacak halde ve malum eski ve yavaş. O yüzden bir laptop arayışına girdim önerisi olan var mı? Ortalama bütçe 70k ile 50k arası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam birazda iş öncelikli almak sitiyorum aslında programlar ile uyumlulukta intelin daha iyi olduğunu duyduğum için işlemci olarak intel daha iyi olabilir
Monitör benim için sorun değil diyorsan muhteşem bir cihaz.

Hocam biraz da iş öncelikli almak sitiyorum aslında programlar ile uyumlulukta Intel'in daha iyi olduğunu duyduğum için işlemci olarak Intel daha iyi olabilir.

Böyle bir versiyonu daha mevcut Intel ve RAM bu sefer 32 GB.

Hocam Gigabyte servisi sıkıntılı olduğunu duydum o yüzden pek bi fikrim yok genel olarak rog, lenovo legion ve hp victus arasındaydım. legion ve rog daha premium ürünler diye biliyorum o yüzden legion veya rog düşünmekteyim şu an

Hatta böyle bir pc var ekran işlemci herşeyiyle beni tatmin eder gibime geldi. 4070 veya 4060 olması çok büyük performans farkı vermediği içinde çok takılmıyorum onlara.

Hocam Gigabyte servisi sıkıntılı olduğunu duydum o yüzden pek bir fikrim yok genel olarak ROG, Lenovo Legion ve HP Victus arasındaydım. Legion ve ROG daha premium ürünler diye biliyorum o yüzden Legion veya ROG düşünmekteyim şu an

Hatta böyle bir PC var ekran işlemci her şeyiyle beni tatmin eder gibime geldi. 4070 veya 4060 olması çok büyük performans farkı vermediği içinde çok takılmıyorum onlara.

Hangi markanın servisi sıkıntılı değil? Bu arada attığım Gigabyte model ROG'dan daha iyi bir seri. Legion fiyatını asla hak etmiyor.

Hocam Gigabyte servisi sıkıntılı olduğunu duydum o yüzden pek bir fikrim yok genel olarak ROG, Lenovo Legion ve HP Victus arasındaydım. Legion ve ROG daha premium ürünler diye biliyorum o yüzden Legion veya ROG düşünmekteyim şu an.

Hatta böyle bir PC var ekran işlemci her şeyiyle beni tatmin eder gibime geldi. 4070 veya 4060 olması çok büyük performans farkı vermediği içinde çok takılmıyorum onlara.

Size çok iyi bir Victus önerecektim ama Intel lazım dediniz o yüzden öneremiyorum yoksa fiyatına göre verdikleri çok iyi.

Monitör benim için sorun değil diyorsan muhteşem bir cihaz.
Böyle bir versiyonu daha mevcut Intel ve RAM bu sefer 32 GB.
İkisi de alınmaz. İlk model kazık ikinci model ısınma sorunlu ve kazık.

Geri
Yukarı