O sırada Intel işlemcilerde %100 hata oranı aldığını açıklayan oyun şirketi:
No amount of BIOS or firmware updates fix the problem.
www.tomshardware.com
Geçiniz bu işleri, boş boş konuşuyorsunuz. Daha 10 yıl bile olmadı herkese Intel önerdiğimiz, kendimin de zibilyon tane Intel işlemci kullandığım dönemler geçeli. Daha 2-3 ay önceye kadar Intel laptop kullanıyordum kendim de. Sevgilime hediye ettim, hala kullanıyor.
Adam kalkıyor "ben ıntelciyim" diyor, fanboy ben oluyorum. Ne güzel İstanbul be

bu saydıklarının hepsine sen sahipsin farkında değilsin.
Aman ne kurumsal satışlar be. Intel finansal krizden burnunu çıkaramıyor, satışları her yıl düştükçe düşüyor. Hisse fiyatları çakıldıkça çakılıyor. Sen ne anlatıyorsun? 2022'den beri şirket değer kaybediyor, eriyor. AMD ise her geçen yıl server da dahil pazar payını arttırıyor. Aşağıda raporları bulabilirsin.
Eki Görüntüle 2494545
AMD has reached a significant milestone, capturing a record-high share of the X86 CPU market in the first quarter of 2024, according to the latest report from Mercury Research. This achievement marks a significant step forward for the chipmaker in its long battle against rival Intel's dominance...
www.techpowerup.com
AMD hayranı olduğum için değil, adamlar yıllarca soket değiştirmediği için, güçlü işlemciler yaptığı için burada size laf anlatmaya çalışıyorum. Ama bütün bu attıklarım da bir kulaktan girip diğerinden çıkacak.