50 bin TL ekran kartı önerisi

sukrubilgicc

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.

50 bin TL bütçem var. 2 aşağı 2 yukarı önemli değil, NVIDIA ekran kartı istiyorum. Tercihim 5070 veya 5080 modeli. AMD 7 9800x3D işlemci ile kullanacağım. ASUS veya MSI gibi bilindik marka olmasını tercih ederim. Size zahmet direk link bırakırsanız çok sevinirim. Acemi olduğumdan ve piyasada türlü türlü kart olduğundan yanlış bir alışveriş yapmak istemiyorum, o yüzden link bırakırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden özellikle MSI ve ASUS tercih ediyorsunuz. Sadece adı var diye boşuna aynı karta 10 15 fazla para vermek saçmalık bence Galax PNY Gigabyte gibi markaları da tercih edebilirsiniz.
5080 ekran kartı bütçenizi biraz aşıyor 58 bin TL başlangıç fiyatı mevcut çıkabilirseniz.
PNY 5080-Gigabyte 5070Ti-Msı 5070Ti
5070 link bırakmamamın sebebi işlemciye bakılırsa sisteminiz 12 GB ekran kartından fazlasını hak ediyor.

İlginiz icin teşekkür ederim birnevi haklısınız ama bilindik bir markayla devam etmek iyidir ağrısız başım misali yinede önerinizi dikkate alacağım

İlginiz için teşekkür ederim , kart güzel fakat tebilonu ilk kez duyuyorum geneldi vatan veya mediamarkı tercih ediyorum.

Tebilon güvenilirdir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.

Tebilon güvenli kuzenim 9070 XTli sistem aldı ama 2 haftada geldi sace geç geliyor.

Tebilon'dan RAM aldım, güvenilir bir firma.
5070 Ti alın geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…