50 bin TL laptop önerisi

Daha iyisi yok hocam bu fiyatta. Markayi gormezden gelsin mumkunse.

Testlerini izleyebilirsiniz hakkiyla sogutuyor gayet. Gidip de leş %45NTSC panelli leş kasa kaliteli Victus alabilirsiniz siz.

Hocam peki 40-45 civari da atabilir misiniz oyun falan oynanmayacak zaten.

Ben şahsen HP Victus taraftarıyım GameGaraj ve Monster'a defalarca şans verdim (çok fazla laptop değiştirdim onlarca farklı marka ve model kullandım) kesinlikle memnun kalmadım. Eline aldığın zaman cihazda ki basitliği hissedebiliyorsun.

Intel Core i7-14700HX elbette daha iyi bir işlemci benchmark sonuçlarında Ryzen 7 8840H'a göre yaklaşık %30 daha yüksek performans sunsa da, i7-14700HX/RTX4060 konfigürasyonu ısı üretimi ve RTX 4070 göre zayıf grafik performansı gibi dezavantajlar taşıyor ve ben hala GameGaraj marka bir laptopun bu işlemciyi hakkıyla soğutacak mühendisliğe sahip olduğunu düşünmüyorum.

Buna karşın, RTX 4070 ve AMD Ryzen 7 8840H kombinasyonu, 4nm teknolojisinin getirdiği düşük TDP, sessiz çalışma ve uzun pil ömrü ile günlük kullanımda ve ekran kartı gerektiren her işte
i7-14700HX/RTX4060 konfigürasyonunu geride bırakıyor. Gün sonunda tercih meselesi elbette lakin ben daha önce GameGaraj, Monster ve türevleri olan Clevo kasa Tongfang kasa vb. çok laptop denedim tavsiye etmiyorum, etmem.

Hala Clevo falan diyorsun. Slayer 4 model MSI Sword kasa kullanıyor ve ısınma sorunu yok testlere bakabilirsin. Oyunlarda 70W çekimde 90 derece görüyor işlemci. Gidipte rezil panelli, çok daha kötü işlemci ve daha kalitesiz kasa almak yerine 4060 alırım daha iyi. Sırf 4070 diye tüm bunları dibe vurmayın

MacBook'un ekran kartı gayet yeterlidir ve MacBook batarya olarak büyük artısı var.

4060 ile yarışacak gücü yok. Bu fiyatta M3 çipli bir MacBook alınır o da 4060 ile yarışamaz. Macbook mantıksız.

Ne gibi programlar kullanacaksın? Ekran kartını çok kullanmayacaksan Ultrabook atabilirim.

@YüzbaşıJohnPrice sizin de oneriniz var mı hocam 40 45k arasinda?

Hala Clevo falan diyorsun. Slayer 4 model MSI sword kasa kullanıyor ve ısınma sorunu yok testlere bakabilirsin. Oyunlarda 70W çekimde 90 derece görüyor işlemci. Gidip de rezil panelli, çok daha kötü işlemci ve daha kalitesiz kasa almak yerine 4060 alırım daha iyi. Sırf 4070 diye tüm bunları dibe vurmayın.

4060 ile yarışacak gücü yok. Bu fiyatta M3 çipli bir MacBook alınır o da 4060 ile yarışamaz. MacBook mantıksız.

Arkadaş oyun oynamayacakmış zaten ve pil olarak MacBook en iyisi.

Hala Clevo falan diyorsun. Slayer 4 model MSI sword kasa kullanıyor ve ısınma sorunu yok testlere bakabilirsin. Oyunlarda 70W çekimde 90 derece görüyor işlemci. Gidip de rezil panelli, çok daha kötü işlemci ve daha kalitesiz kasa almak yerine 4060 alırım daha iyi. Sırf 4070 diye tüm bunları dibe vurmayın.

4060 ile yarışacak gücü yok. Bu fiyatta M3 çipli bir MacBook alınır o da 4060 ile yarışamaz. MacBook mantıksız.

Hocam 4070 o kadar önemli değil 4060 olup öbür ozellikleri iyi olabilir ama gamergaraj gibi marka olmasa iyi olur.

Pil olarak en iyisi? 25 saat pil ömru veren MSI laptoplar var. Windows'ta Mac ten iyisini cok rahat bulursunuz arastirsaniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MacBook çok daha kullanışlı ve özel bir laptop.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MacBook çok daha kullanışlı ve özel bir laptop.

MSI Prestige serisini arastir derim 😀. Yerden yere vuruyor Mac'i.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı