50 bin TL mühendislik ve render için laptop tavsiyesi

Teslacı

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, ilk canavarımı almak için 1 seneye yakındır para biriktiriyorum. O yüzden olabildiğince iyisini alabilmek için yardımlarınızı bekliyorum. Sanırım ilk olarak beklentilerimden bahsetmeliyim:
  • Solid, AutoCAD gibi mühendislik programlarını rahatça çalıştırabilmeli.
  • Phptoshop, Premier gibi edit programlarını olabildiğince hızlı çalıştırabilmeli.
  • Uzun süre kullanım için uygun olmalı.
  • Bir de Intel işlemcilerdeki problemlerden dolayı AMD işlemcileri tercih etmeyi düşünüyorum. Her türlü öneriye açığım, maksimum bütçe 50 bin TL. Şimdiden teşekkürler.

Öncelikle merhaba, ilk canavarımı almak için 1 seneye yakındır para biriktiriyorum. O yüzden olabildiğince iyisini alabilmek için yardımlarınızı bekliyorum. Sanırım ilk olarak beklentilerimden bahsetmeliyim:
  • Solid, AutoCAD gibi mühendislik programlarını rahatça çalıştırabilmeli.
  • Phptoshop, Premier gibi edit programlarını olabildiğince hızlı çalıştırabilmeli.
  • Uzun süre kullanım için uygun olmalı.
  • Bir de Intel işlemcilerdeki problemlerden dolayı AMD işlemcileri tercih etmeyi düşünüyorum. Her türlü öneriye açığım, maksimum bütçe 50 bin TL. Şimdiden teşekkürler.

Hocam şu an birçok firma Intel ile anlaşmalı birkaç markada AMD işlemci var ama onların da kaliteleri biraz düşük.

Eğer intel işlemcili bir dizüstü almak isterseniz buna bir bakabilirsiniz.

Hocam şu an birçok firma Intel ile anlaşmalı birkaç markada AMD işlemci var ama onların da kaliteleri biraz düşük.

Eğer intel işlemcili bir dizüstü almak isterseniz buna bir bakabilirsiniz.
Evet, piyasa da AMD işlemcili laptop sayısı az ama sizin linkteki üründense bu daha iyi değil mi?

Gerek soğutma, gerek performans arıyorsanız Asus Rog Strix G16 (İ7-13650HX RTX-4060) işinizi çok rahat görecektir. Şahsen kullanıyorum ve soğutma konusunda gerçekten üzerine yok. Herhangi bir oyunda işlemci ile alakalı hiçbir şey yaşamadım.

Intel olarak https://app.hb.biz/SoDj6Iu9WIAw
AMD derseniz attiginizi alabilirsiniz veya 6 bin TL falan koyarak 4070'li olanları vardı.

Intel ile sorun yaşamak istemiyorum, o yüzden... 4070'li olanları en az 10 bin TL fazla. Değer mi sizce?

Gerek soğutma, gerek performans arıyorsanız ASUS ROG STRIX G16 (i7-13650HX RTX-4060) işinizi çok rahat görecektir. Şahsen kullanıyorum ve soğutma konusunda gerçekten üzerine yok. Herhangi bir oyunda işlemci ile alakalı hiçbir şey yaşamadım.

Fiyat/ performans olarak pahalı değil mi?

Intel ile sorun yaşamak istemiyorum, o yüzden... 4070'li olanları en az 10 bin TL fazla. Değer mi sizce?

Fiyat/ performans olarak pahalı değil mi?

Parasını hak eden bir cihaz. Uzun vadede canınızı sıkmayacak bir alet. Ama muadili yok piyasada. Soğutma konusunda sıkıntı çekmeyip full performansa sahip olmak harika birşey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı