50 bin TL sistem önerisi

Theyka

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba aşağıdakı linkteki PC'yı almayı düşünüyorum. Tek işlemci soğutucusu yok galiba. 50k aşmayacak şekilde hangi soğutucuyu alabilirim? Veya aynı fiyata veya daha ucuza bundan iyi bir şey alabilir miyim? 32 GB RAM almak istiyorum 16 GB bana artık yeterli olmuyor.

Bu da güzel görünüyor ama bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
7500F işlemci çok ısınıyor 7600 kullanıyorum uzun süredir çok güzel bir işlemci aşırı memnunum. Ekran kartı kısmında da 4060ti 16gb versiyonu kullanıyorum. Bence gayet yeterli, 5060ti'a geçmek için hiçbir ekstra sebep yok. Eğer illa ki 5000 serisi istiyorum diyorsan 5070 alabilirsin. Ben sistemi kuralı 1 yıl oldu. 2-3 daha rahatça kullanırım diye düşünüyorum. Bana sorarsan biraz daha uygun fiyatlı olur senin için ve yeterli olur.

3050 4 GB'den yükseltiyorum yeni nesil olsun dedim hem şu yeni Frame Generation'u merak ettim. İşlemciyi 7600'e yükselttim peki hocam soğutucu ne önerirsiniz? Seçmesem stok mu verilecek? GameGaraj için soruyorum orası daha uygun görünüyor.

Ben cooler master ml240 v2 kullanıyorum sıvı soğutma fakat bütçeni daha dikkatli kullanmak istersen iyi bir kule tipi hava soğutucu da rahatça soğutur o işlemciyi.

Ben Cooler Master ML240 V2 kullanıyorum sıvı soğutma fakat bütçeni daha dikkatli kullanmak istersen iyi bir kule tipi hava soğutucu da rahatça soğutur o işlemciyi.

GameGaraj'da baktımda çoğu aigo güvenmedim o markaya.

Evet bunu alabilecek bütçem var teşekkür ederim bundan başka bilginiz var mı hocam stok soğutucu ile mi gelir? Ve GameGaraj parçaları tek tek mi gönderiyor Azerbaycan'a kargolatıcağım ondan dolayı soruyorum.

Evet bunu alabilecek bütçem var teşekkür ederim bundan başka bilginiz var mı hocam stok soğutucu ile mi gelir? Ve GameGaraj parçaları tek tek mi gönderiyor Azerbaycan'a kargolatıcağım ondan dolayı soruyorum.
Stok soğutucuyla gelebilir ama o işlemciyi stok soğutucu soğutamaz. Attığım soğutucu kalitelidir. Alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…