50 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
50000 TL

AgusSeptember

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler hocalarım. 50 bin TL bütçeyle çoğunlukla oyun oynarken arada sırada çok abartmadan görsel tasarımda kulanacağım bir Gaming laptop arıyorum. Bütçeme uygun beni minimum 3-4 yıl götürecek maksimum verimi ve performansı alacağım bir öneri yapabilirseniz çok sevinirim. Kasa toplamak isterdim fakat seneye üniversite yolcusuyuz. 😄 şöyle 2 tane laptop buldum hangisi daha iyidir? Piyasada daha iyileri var mıdır yardımınızı bekliyorum.

ASUS TUF Gaming A15 FA507NVR-LP029

HP Victus 16-R1075NT 9J276EA

Son düzenleme:
İyi günler hocalarım. 50 bin TL bütçeyle çoğunlukla oyun oynarken arada sırada çok abartmadan görsel tasarımda kulanacağım bir Gaming laptop arıyorum. Bütçeme uygun beni minimum 3-4 yıl götürecek maksimum verimi ve performansı alacağım bir öneri yapabilirseniz çok sevinirim. Kasa toplamak isterdim fakat seneye üniversite yolcusuyuz. 😄 şöyle 2 tane laptop buldum hangisi daha iyidir? Piyasada daha iyileri var mıdır yardımınızı bekliyorum.

ASUS TUF Gaming A15 FA507NVR-LP029

HP Victus 16-R1075NT 9J276EA

Ben olsam HP'yi seçerdim. Daha serin, iGPU var genel olarak iş görür. Tasarım olarak da 62.5sRGB var renk doğruluğu düşük belki orada sorun yaşardın.

ASUS'ta sıcak çalışır, iGPU olmadığı için biraz pili hızlı bitebilir. Ekranı %100 sRGB tasarım daha iyi bir renk doğruluğu sunabilir. Gel gör ki kırmızıyı hafif pembemsi görmekte aman aman bir kriz yaratır mı bilmiyorum, profesyonel çalışan bu laptopları almaz zaten.

Ben olsam HP'yi seçerdim. Daha serin, iGPU var genel olarak iş görür. Tasarım olarak da 62.5sRGB var renk doğruluğu düşük belki orada sorun yaşardın.

ASUS'ta sıcak çalışır, iGPU olmadığı için biraz pili hızlı bitebilir. Ekranı %100 sRGB tasarım daha iyi bir renk doğruluğu sunabilir. Gel gör ki kırmızıyı hafif pembemsi görmekte aman aman bir kriz yaratır mı bilmiyorum, profesyonel çalışan bu laptopları almaz zaten.
Sağolun. Şöyle bir bilgisayarda gördüm. Tabi fiyatı itibariyle diğerlerinden iyi olduğu kesindir fakat Game Garaj tercih edilebilecek bir marka mıdır sizce? Sorun çıkartır mı?

Sağ olun. Şöyle bir bilgisayarda gördüm. Tabii fiyatı itibarıyla diğerlerinden iyi olduğu kesindir fakat GameGaraj tercih edilebilecek bir marka mıdır sizce? Sorun çıkartır mı?

MSI'n kasasını kullandıklarını söylüyorlar sabah akşam öneriliyor, denk ürünlere göre uygun olduğu için bir eksiğinin olduğunu düşünüyorum. Laptop veriler ışında kaliteli duruyor, özellikleri de dolu dolu lakin ürün döngüsü dediğimiz bir süreç var bu ürünün başına illaki bir sorun gelebilir burada bu marka nasıl bir hizmet sunacak onu gram bilmiyorum bunun riski de sana kalmış açıkçası.

Misal bende Lenovo LOQ var, anakart yanmasıyla ilgili çokça başlık görmeme rağmen riske edip aldım ama güzel bir şekilde kullanıyorum, teknoloji işi biraz şans işi doğrusu şurada atılmış 3 laptopunda senin işini rahatlıkla göreceğini de düşünüyorum.

Şurada incelemesi: 4070 olanmışta çok fark olacağını sanmıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MSI'n kasasını kullandıklarını söylüyorlar sabah akşam öneriliyor, denk ürünlere göre uygun olduğu için bir eksiğinin olduğunu düşünüyorum. Laptop veriler ışında kaliteli duruyor, özellikleri de dolu dolu lakin ürün döngüsü dediğimiz bir süreç var bu ürünün başına illaki bir sorun gelebilir burada bu marka nasıl bir hizmet sunacak onu gram bilmiyorum bunun riski de sana kalmış açıkçası.

Misal bende Lenovo LOQ var, anakart yanmasıyla ilgili çokça başlık görmeme rağmen riske edip aldım ama güzel bir şekilde kullanıyorum, teknoloji işi biraz şans işi doğrusu şurada atılmış 3 laptopunda senin işini rahatlıkla göreceğini de düşünüyorum doğrusu.

Şurada incelemesi: 4070 olanmışta çok fark olacağını sanmıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok sağolun tekrardan, dediğiniz gibi gerçekten şans işi bu işler. Game Garaj Türkiye merkezli bir şirket olduğundan sandığım ve umduğumca şansımın yaver gitmediği durumlarda yüzümü güldürebilecek bir marka gibi duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı