saykopat36 Centipat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #1 İyi günler. Bütçem ortalama 50 bin TL. Maksimum 60'a çıkabilirim. Monitör ve bilgisayar önerir misiniz? Hazır sistem önerecekseniz toplama vb şeyler hakkında hiçbir fikrim yok. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2024
İyi günler. Bütçem ortalama 50 bin TL. Maksimum 60'a çıkabilirim. Monitör ve bilgisayar önerir misiniz? Hazır sistem önerecekseniz toplama vb şeyler hakkında hiçbir fikrim yok.
mertort Yoctopat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #2 kanka ben 5 ay önce topladım iş için şimdi ise kullanmıyorum pc yı tertemız makına ilgini çekerse paylaşabilirim özelliklerini
kanka ben 5 ay önce topladım iş için şimdi ise kullanmıyorum pc yı tertemız makına ilgini çekerse paylaşabilirim özelliklerini
saykopat36 Centipat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #3 mertort dedi: kanka ben 5 ay önce topladım iş için şimdi ise kullanmıyorum pc yı tertemız makına ilgini çekerse paylaşabilirim özelliklerini Genişletmek için tıkla... eyvallah kanka 2.el düşmüyorum iş içinmiş bide ama etarfıma sorarım
mertort dedi: kanka ben 5 ay önce topladım iş için şimdi ise kullanmıyorum pc yı tertemız makına ilgini çekerse paylaşabilirim özelliklerini Genişletmek için tıkla... eyvallah kanka 2.el düşmüyorum iş içinmiş bide ama etarfıma sorarım