ankara0006
Femtopat
Daha fazla
Laptopta oyun dışında o ekran kartının gücünü kullanacak bir iş yapmayacaksanız 2. senaryo daha mantıklı. Eğer laptopta laptopun güçlü donanımı bana işim gereği de lazım dibine kadar oyun da oynarım render da alırım tarzı takılıyorsanız o zaman 1. senaryo mantıklı bana göre. Ayrıca 2. senaryoyu yapacaksanız önerim PS5 almanız olacaktır zaten 30K'ye laptop 20K'ye de PS5 alırsanız laptopunuzda Xbox'a özel oyunları yine oynarsınız.
RTX 4070 laptop ve gamepad alıp yolunuza bakın. Konsoldan daha mantıklı. Sony oyunları elbet PC'ye geliyor. Xbox oyunları da PC içinde çıkıyor zaten.
4K TV de oyun oynamayan bir insansın muhtemelen yıllardır PC kullanırım konsolun verdiği zevkin yarısını vermiyor. GTA6 ve Ghost of Yōtei için bile sadece konsol alınır. Hem Xbox oyunlarını hem de PS oyunlarını erkenden oynamak varken neden tek bir tekele mahsur kalsın.
İmza kaşe mühür.
4K TV de oyun oynamayan bir insansın muhtemelen yıllardır PC kullanırım konsolun verdiği zevkin yarısını vermiyor. GTA6 ve ghost of yōtei için bile sadece konsol alınır. Hem Xbox oyunlarını hem de PS oyunlarını erkenden oynamak varken neden tek bir tekele mahsur kalsın.
Çünkü biri 4K 30 veya düşük görseller ile 4K 60FPS verirken diğeri kaliteli bir panel veya TV ile yüksek grafik ve performansı verip aynı zamanda taşınabilir bir canavara dönebildiği için. 1 HDMI ve 1 gamepad ile konsolları ekarte edebiliyor RTX 4070 bir laptop.
Gayet açık anlattığımı düşünüyorum.
PS5'e adamakıllı oyun gelmiyor, gelince ise 2.800 TL ortalama fiyatı var, hadi Xbox desek ve Game Pass desek bu sefer aynı oyunlar PC'ye geliyor. Tamamen mantıksız bir durum, RTX 4070 ile konsol kıyası saçma.
Dediğiniz de mantıklı fakat konsoldaki 30 FPS ile PC'deki 30 FPS bir olmuyor TCL C745 ile PS5 kullanıyorum çoğu oyunda 60 alıyorum kilitli oyunlar hariç 75 inç ekran da oyun oynamak cidden başka üstelik kaliteli bir ekranı varsa C745 gibi bambaşka oluyor. Tek düğmeye halletmek varken onunla bununla uğraşmasın bence hem laptop hem PS5 almak çok daha mantıklı. 15,6 inc de oyun oynamak var bir de 55-75 inc arasında tamamen zevk meselesi 43 ekran Samsung M7 monitör de kullanıyorum Smart TV olarak genelde odamda o bile bambaşka bir zevk. Keza 4K da 60 FPS gayet yeterli.
Çünkü biri 4K 30 veya düşük görseller ile 4K 60FPS verirken diğeri kaliteli bir panel veya TV ile yüksek grafik ve performansı verip aynı zamanda taşınabilir bir canavara dönebildiği için. 1 HDMI ve 1 gamepad ile konsolları ekarte edebiliyor RTX 4070 bir laptop.
Gayet açık anlattığımı düşünüyorum.
PS5'e adamakıllı oyun gelmiyor, gelince ise 2.800 TL ortalama fiyatı var, hadi Xbox desek ve game Pass desek bu sefer aynı oyunlar PC'ye geliyor. Tamamen mantıksız bir durum, RTX 4070 ile konsol kıyası saçma.