50 dakika içinde 2. uçağa yetişebilir mi?

ahmetkocak

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar, beni bu konu hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Uçağım var Sabiha Gökçen'den Kıbrıs'a gidecek.

Ben 13.55'te Kıbrıs'a ineceğim ve 50 dakika sonra tekrar geri dönüş biletim var, yani 50 dakika sonra tekrar geri dönmem lazım.

Yani 13.55'te inince 50 dakika içinde yetişebilir miyim diğer uçağa? Aklıma takılan soru bu.

Şimdiden teşekkür ederim...

Hiçbir şey yapmayacağım sadece giriş çıkış yapmam gerek telefon kayıt ettirmem için.
Benim bunu sorma amacım diğer uçağa girebilir miyim vs.
Türk hava yollarini müşteri temsilcisini aradım dediler ki Online check in yapsan dahi gidip fiziksel bileti eline alman gerekiyor bana biraz saçma geldi ben zaten Online olarak bilet aldim bir daha neden yazili kagit halinde bileti almalıyım ki.
Ayrica bunu alabilmek icin erkenden gitmem gerekiyormuş son bir saat kala alamıyormuşum ben indiğimde zaten 50 dakika kalacak ben bu bileti alamam ki o zaman? Yani ne yapacagimi bilmiyorum iptal et farkli bilet al dediler 2-3 bin TL daha fazla odemek durumunda kalacağım ben Online bileti neden aldim tekrar fiziksel bilet alacaksam?

Kıbrıs'ta ne yapacağınıza bağlıdır.

Mesela bir yer mi gezeceksiniz?
Hayır cevapladım simdi yazdım bir altta okuyabilirsiniz benim derdim gezmek değil 50 dakika kala diğer uçağa binemiyor musum

Hiçbir şey yapmayacağım sadece giriş çıkış yapmam gerek telefon kayıt ettirmem için.
Eğer yurtdışı çıkış kontrol kısmı çok kalabalık olmazsa bence yetişebilirsin o zaman. Sadece çok hızlı olman ve kuyruğa takılmaman gerekir.
THY müşteri temsilcisini aradım dediler ki Online check in yapsan dahi gidip fiziksel bileti eline alman gerekiyor bana biraz saçma geldi ben zaten Online olarak bilet aldim bir daha neden yazili kagit halinde bileti almalıyım ki.
Hayır basılı bilete ihtiyacın yok. Eğer bagaj vermeyeceksen ki senin durumunda niye valizle gidesin zaten, direkt QR kodlu online belgenle giriş yapabilirsin. O büyük ihtimal seni bagajlı yolcu sanmış olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı