Steam 50 dolar cüzdan kodu nasıl nakite çevirilir?

Hocam paparayla mi yaptin. Benim bi arkadasin Almanya bagli hesabi vardi, kodlari onun hesaba girdik. Hesabini buradan actim. 60 kurusluk bir oyun secip paparayla ödemeye calistim. Ilk bata bankaniz isleminizi engelledi dedi. Sonrki denemeleimde beklenmedik hata belirdi. bi kac dk sonra tekrar deneyin Hatasi vermeye basladi. Bne nasil türkiye yapacam.

Şimdi hangi kart ile ödemişim diye baktım. Dolara çevirirken Papara kullanmışım, TL'ye çevirirken VakıfBank. Neden bilmiyorum ama o zamandan sonra Papara artık kullanılmıyor. Başka bir kartın varsa onlarla dene istersen. Ama Steam Türk kartı olduğunu anlayınca ödemeyi gerçekleştirmeyebilir, Papara harici denemediğim bilmiyorum. Umarım olur herhangi başka bir kart ile.

Ziraat actirmistim, 7 gün icinde almaya gitmedigim icin karti imha etmisler yenisini actirdim simdi, oda bakalim kac haftada gelecek.
Ama Steam Türk kartı olduğunu anlayınca ödemeyi gerçekleştirmeyebilir, Papara harici denemediğim bilmiyorum. Umarım olur herhangi başka bir kart ile.
Zaten hesabi türkiye yapmak icin türkiye kayitli kart gerekmiyor mu?

Hee doğru ya. Siz sıfırdan hesap açıp yapacaksınız. Öyle daha iyi olur. Ben şu anki hesabınızda yapacaksınız sanmıştım.
Yok ben arkadaşımın hesabindan yapiyorum. Onun hesabi € ya olduğu icin kodlari kabul etti. Ondan 3 ay beklememe gerek yok. Tek yapmam gereken hesabi buradan acip tl ye kradi kartiyla oyun almam, ondan sonra cüzdandaki para tl ye cevrilecekmis.

Yakın zamanda kartın gelir umarım. İyi akşamlar

Tamam kuzenimin kartı varmış onunla yaptım, oldu ama kendime seçkin hediye etmek istiyorum ama satin alirken ayni hatayi veriyor. Hesaba oyun alirken hata vermiyor.

Neden hata verdiğine anlam veremedim. Biraz beklerseniz belki düzelir. Olmadı pahalı eşya alıp takaslarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…