Para çekebilirsin knk itemsatistanBynogame de satmiyordu.
Bitcoinle ugrasamam. Bi ton ugrastirir o.
niyetim parayi nakite cevirmek. Ve türkiye de dolar cüzdan alan cok yoktur.
Para çekebilirsin knk itemsatistanBynogame de satmiyordu.
Bitcoinle ugrasamam. Bi ton ugrastirir o.
niyetim parayi nakite cevirmek. Ve türkiye de dolar cüzdan alan cok yoktur.
Hocam paparayla mi yaptin. Benim bi arkadasin Almanya bagli hesabi vardi, kodlari onun hesaba girdik. Hesabini buradan actim. 60 kurusluk bir oyun secip paparayla ödemeye calistim. Ilk bata bankaniz isleminizi engelledi dedi. Sonrki denemeleimde beklenmedik hata belirdi. bi kac dk sonra tekrar deneyin Hatasi vermeye basladi. Bne nasil türkiye yapacam.Ben bundan bir süre önce VPN açıp sepete ucuz bir şey eklemiştim. Sepette seçenek çıkıyor TL veya USD diye USD seçip VakıfBank banka hesabından ödeme yaparak hesabımı dolar yapmıştım cüzdan kodu alacağımı düşünerek. Ancak alamadım. 3 ay bekleme süresinden sonra tekrar ucuz bir oyun alıp TL hesabına geri çevirdim. Sen de 3 ay beklemeyi göze alıyorsan böyle yapabilirsin yeni hesap açıp 100 TL harcamak yerine.Eki Görüntüle 1770609
Hocam Papara'yla mi yaptin. Benim bir arkadasin Almanya bagli hesabi vardi, kodlari onun hesaba girdik. Hesabını buradan açtım. 60 kurusluk bir oyun secip Papara'yla ödemeye calistim. Ilk bata bankaniz isleminizi engelledi dedi. Sonrki denemeleimde beklenmedik hata belirdi. Birkaç dk sonra tekrar deneyin hatasi vermeye basladi. Ben nasıl Türkiye yapacağım.
Ziraat actirmistim, 7 gün icinde almaya gitmedigim icin karti imha etmisler yenisini actirdim simdi, oda bakalim kac haftada gelecek.Şimdi hangi kart ile ödemişim diye baktım. Dolara çevirirken Papara kullanmışım, TL'ye çevirirken VakıfBank. Neden bilmiyorum ama o zamandan sonra Papara artık kullanılmıyor. Başka bir kartın varsa onlarla dene istersen. Ama Steam Türk kartı olduğunu anlayınca ödemeyi gerçekleştirmeyebilir, Papara harici denemediğim bilmiyorum. Umarım olur herhangi başka bir kart ile.
Zaten hesabi türkiye yapmak icin türkiye kayitli kart gerekmiyor mu?Ama Steam Türk kartı olduğunu anlayınca ödemeyi gerçekleştirmeyebilir, Papara harici denemediğim bilmiyorum. Umarım olur herhangi başka bir kart ile.
Zaten hesabi Türkiye yapmak icin Türkiye kayitli kart gerekmiyor mu?
Yok ben arkadaşımın hesabindan yapiyorum. Onun hesabi € ya olduğu icin kodlari kabul etti. Ondan 3 ay beklememe gerek yok. Tek yapmam gereken hesabi buradan acip tl ye kradi kartiyla oyun almam, ondan sonra cüzdandaki para tl ye cevrilecekmis.Hee doğru ya. Siz sıfırdan hesap açıp yapacaksınız. Öyle daha iyi olur. Ben şu anki hesabınızda yapacaksınız sanmıştım.
Yakın zamanda kartın gelir umarım. İyi akşamlarYok ben arkadaşımın hesabindan yapiyorum. Onun hesabi € ya olduğu icin kodlari kabul etti. Ondan 3 ay beklememe gerek yok. Tek yapmam gereken hesabi buradan acip tl ye kradi kartiyla oyun almam, ondan sonra cüzdandaki para tl ye cevrilecekmis.
Tamam kuzenimin kartı varmış onunla yaptım, oldu ama kendime seçkin hediye etmek istiyorum ama satin alirken ayni hatayi veriyor. Hesaba oyun alirken hata vermiyor.Yakın zamanda kartın gelir umarım. İyi akşamlar
Tamam kuzenimin kartı varmış onunla yaptım, oldu ama kendime seçkin hediye etmek istiyorum ama satin alirken ayni hatayi veriyor. Hesaba oyun alirken hata vermiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.