Steam 50 dolara item satılır mı?

Schwagos

Hectopat
Yer
Caliga Hall
Selam arkadaşlar, envanterimde bir item buldum ve geçen aylarda 150-55 dolara satılmış. Ben de 50 dolara koydum sizce satılır mı? Fiyat geçmişini koydum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-09-09 165922.png
    Ekran görüntüsü 2025-09-09 165922.png
    84,1 KB · Görüntüleme: 51
Geçen ay kaça satıldığı önemsiz, ortalama fiyatı ne? En son kaça satılmış? Pazarda ne kadara koyuyorlar?
Bazı ürünlerde böyle saçma sapan tavan rakamlar görülebiliyor, önemli değiller.

Geçen ay kaça satıldığı önemsiz, ortalama fiyatı ne? En son kaça satılmış? Pazarda ne kadara koyuyorlar?
Bazı ürünlerde böyle saçma sapan tavan rakamlar görülebiliyor, önemli değiller.

Hocam 20 Ağustos'ta 164 dolara satılmış 28 Ağustos'ta ise 15,40 dolara satılmış genelde bu item 3 cent civarına koyuluyor ama grafiği inceleyince 4-5 dolar gibi fiyatlara alanlar da olmuş.

Hocam 20 Ağustos'ta 164 dolara satılmış 28 Ağustos'ta ise 15,40 dolara satılmış genelde bu item 3 cent civarına koyuluyor ama grafiği inceleyince 4-5 dolar gibi fiyatlara alanlar da olmuş.

O halde satamazsın o paraya. 3 cent koyuluyorsa 3 cent fiyatı vardır. Arada böyle saçma sapan satışlar oluyor, diğer ürünlerde de olur.

O halde satamazsın o paraya. 3 cent koyuluyorsa 3 cent fiyatı vardır. Arada böyle saçma sapan satışlar oluyor, diğer ürünlerde de olur.

Hocam şu fiyata koyanlar bile olmuş :D

Sanırım öyle en düşük fiyat 0.03 yazıyor. Yine de teşekkür ederim satılırsa çok iyi olur ama sanmıyorum ben de 😄

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-09-09 170535.png
    Ekran görüntüsü 2025-09-09 170535.png
    57,6 KB · Görüntüleme: 46
Şu an kaçtan sipariş var hocam ? Genelde bir nevi para aklama olarak kullanıyorlar bu itemleri. Atıyorum hesabınızı çaldım kendim 200 dolara koyup steam cüzdanınızdaki paraya çöküyorum.

Şu an kaçtan sipariş var hocam? Genelde bir nevi para aklama olarak kullanıyorlar bu itemleri. Atıyorum hesabınızı çaldım kendim 200 dolara koyup Steam cüzdanınızdaki paraya çöküyorum.

Hocam en son 28-30 Ağustos aralığında 15 dolara satılmış ve o günden beri 1 satış bile olmamış sanırım dediğiniz gibi bir scam var ortada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı