50 Mbps için ISS önerisi

ahmetpro666

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. TurkNet'e geçelim dedik pahalı. Vodafone da pahalı. Şu an kulandığımız 50 Mbps çok yavaş biraz hızlı internet lazım ve biraz da ucuz olacak.

Merhaba. TurkNet'e geçelim dedik pahalı. Vodafone da pahalı. Şu an kulandığımız 50 Mbps çok yavaş biraz hızlı internet lazım ve biraz da ucuz olacak.

Hocam öncelikle altyapını sorgulamalısın TurkNet sitesinden. TurkNet pahalı, ama hangisi ucuz diye baktın mı? Ucuz yok ki. Kablonet, TurkNet, Türk Telekom, Superonline, Millenicom, kısacası tüm ISS'lerden altyapı sorgulayıp fiyat alıp paylaşır mısın?

Netspeed kullanıyorum hizmet durumları iyi ama Millenicom'dan pahalı bu yüzden çok fark etmeyecekse Millenicom geçmeyi düşünüyorum ben de.

Netspeed kullanıyorum hizmet durumları iyi ama Millenicom'dan pahalı bu yüzden çok fark etmeyecekse Millenicom geçmeyi düşünüyorum ben de.

Hocam Millenicom'a geçişte bir aylık fatura indirimi kazanmak için referans numaramı kullanabilirsiniz.
Referans no: DF269181.

Ya kendi deneyimimden yola çıkacak olursak ben 50Mbit bile olsa TurkNet öneriyorum çünkü Türk Telekom kullandım, sonra Türk Telekom altyapısında TurkNet'e geçtim o kadar çok şey değişti ki anlatmakla bitmez. Türk Telekom'da durmadan kopan internet TurkNet'te kopmayı kesti. Çok komik yani madem olabiliyor neden olmuyordu. Ayrıca teknik ekip bilgili ve ilgili. İnsana değer veriyorlar. Sonrasında da GigaFiber geldi paşalar gibi kullanıyorum şu an. Tabii bütçe meselesi TurkNet ama eğer güç yetiyorsa TurkNet bağlatmalısın hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı