50 Mbps paketten 24 Mbps hız alınabiliyor

degerarda

Decapat
Paketim 50 Mbps ama gerçek hız 28000 Kbps'lerde. Bu durum neden dolayı olabilir? (Binaya kadar fiber geliyor)

Screenshot_20210530_175059_com.android.chrome_edit_151644548848734.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bildiğim kadarıyla orda görünen değer size tanımlanan değer oluyor kendimden örnek vermek gerekirse benim paketim 35 Mbit ve orda görünen değerde aynı şekilde. Servis sağlayıcısı ile görüşmeniz faydalı olacaktır.

Dostum şu anki hız profilin 24 Mbps olarak görünüyor bu yüzden.

Twitter üzerinden Yusuf kıraç'a (Telekom genel müdür yardımıcısı) tweet atıp hız profilinin 50 Mbps'ye güncellenmesini iste.

Paketin 50 Mbps ise güncellemeleri gerekir. Altyapın bunu fazlasıyla veriyor.

Ve binaya fiber gelmiyor aklında bulunsun VDSL2 kullanıyorsun. Yani bakır altyapı var. FTTB/VDSL yoksa tabii.

Dostum şu anki hız profilin 24 Mbps olarak görünüyor bu yüzden.

Twitter üzerinden Yusuf kıraç'a (Telekom genel müdür yardımıcısı) tweet atıp hız profilinin 50 Mbps'ye güncellenmesini iste.

Paketin 50 Mbps ise güncellemeleri gerekir. Altyapın bunu fazlasıyla veriyor.

Ve binaya fiber gelmiyor aklında bulunsun VDSL2 kullanıyorsun. Yani bakır altyapı var. FTTB/VDSL yoksa tabii.
Hocam villadayım da site girişinde fiber kutusu var, evime kadar bakır ile geliyor. Teşekkürler cevap için
Hocam bildiğim kadarıyla orda görünen değer size tanımlanan değer oluyor kendimden örnek vermek gerekirse benim paketim 35 Mbit ve orda görünen değerde aynı şekilde. Servis sağlayıcısı ile görüşmeniz faydalı olacaktır.
Teşekkürler hocam saygılar
Teşekkürler hocam saygılar
Türk Telekom Hız Testi burdan test yapın hala düşük bir değer alıyorsanız servis sağlayıcınız ile görüşün.
Teşekkür ederim :)

Bundan biraz daha küçük gibi, elektrik telinin altında. Site önüne kadar fibermiş yani ankastre fiber dediler. Ne yaparsam hızı 50'ye çıkarabilirim?

Yukarıda yazdım cevabını yardımcı olmazlarsa ilçe müdürlüğüne gidip hız profilini güncellemelerini iste müdürden.

Kutunun renki siyah bir kutu mu?
3c99f9a7ac949f61468b94c2eb3181b4.jpg
fiberkutu2.jpg

Attığım resimdeki değil ise oraya kadar bakır geliyor. Fiber falan gelmiyordur. Zaten fiber olsa hat değerleri diye bir şey olmaz. Ve o altyapı ile en fazla 100 Mbps alabilirsin. Fiber altyapı dediğimiz şey gigabit internet sağlar.
Soruma cevap verme şansın var mı?

Buradan hat değerlerine ulaşabilirsin.

Geri
Yukarı