Hocam villadayım da site girişinde fiber kutusu var, evime kadar bakır ile geliyor. Teşekkürler cevap içinDostum şu anki hız profilin 24 Mbps olarak görünüyor bu yüzden.
Twitter üzerinden Yusuf kıraç'a (Telekom genel müdür yardımıcısı) tweet atıp hız profilinin 50 Mbps'ye güncellenmesini iste.
Paketin 50 Mbps ise güncellemeleri gerekir. Altyapın bunu fazlasıyla veriyor.
Ve binaya fiber gelmiyor aklında bulunsun VDSL2 kullanıyorsun. Yani bakır altyapı var. FTTB/VDSL yoksa tabii.
Teşekkürler hocam saygılarHocam bildiğim kadarıyla orda görünen değer size tanımlanan değer oluyor kendimden örnek vermek gerekirse benim paketim 35 Mbit ve orda görünen değerde aynı şekilde. Servis sağlayıcısı ile görüşmeniz faydalı olacaktır.
Teşekkürler hocam saygılarHocam bildiğim kadarıyla orda görünen değer size tanımlanan değer oluyor kendimden örnek vermek gerekirse benim paketim 35 Mbit ve orda görünen değerde aynı şekilde. Servis sağlayıcısı ile görüşmeniz faydalı olacaktır.
Teşekkür ederimTürk Telekom Hız Testi burdan test yapın hala düşük bir değer alıyorsanız servis sağlayıcınız ile görüşün.
Bu arayüze nasıl erişim sağladığını söyler misin ?Paketim 50 Mbps ama gerçek hız 28000 Kbps'lerde. Bu durum neden dolayı olabilir? (Binaya kadar fiber geliyor)
Eki Görüntüle 1048084
Hocam villadayım da site girişinde fiber kutusu var, evime kadar bakır ile geliyor. Teşekkürler cevap için.
Bundan biraz daha küçük gibi, elektrik telinin altında. Site önüne kadar fibermiş yani ankastre fiber dediler. Ne yaparsam hızı 50'ye çıkarabilirim?Nasıl bir kutu var beyaz bir dolap mı?
Şuna benzer bir dolap varsa FTTC yani saha dolabına kadar fiber var. Sonrası Diyarbakır'dan gelme bakır.
Eki Görüntüle 1048192
Soruma cevap verme şansın var mı ?Bundan biraz daha küçük gibi, elektrik telinin altında. Site önüne kadar fibermiş yani ankastre fiber dediler. Ne yaparsam hızı 50'ye çıkarabilirim?
Bundan biraz daha küçük gibi, elektrik telinin altında. Site önüne kadar fibermiş yani ankastre fiber dediler. Ne yaparsam hızı 50'ye çıkarabilirim?
Soruma cevap verme şansın var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.