50 TL fare önerisi

480853

Hectopat
Fare önerisi yapar mısınız bütçem 50 TL. Ellerim küçük. Farenin hafif olması ve elime uygun olması benim için çok önemli. Bütçeyi çıkabilirim.

Satın al: Philips G400 Series Kablolu ve Ambiglow özellikli oyun faresi SPK9403B/00 Kablolu ve Ambiglow özellikli oyun faresi

Burada farenin 145 gram olduğu yazıyor. Ben hafif ve küçük bir fare istiyorum.

Bütçenin üç katından bahsediyoruz, boru değil. O bütçelere çıkılsa bile 120TL'de MS814 tercih edilmemeli Katar Pro dururken.
ben kendim kullandığım için önerdim. Kullandığım ürün f/p ürünü (fiyat/performans) ve gayette memnunum. Bundan önce arkadaşım kullanıyordu onun aracılığı ile aldım

Corsair Katar Pro alacağım sanırım. Bu bütçedeki fareler hakkında çok az bilgi bulabildim güvenemiyorum pek. Sanırım en mantıklısı bütçeyi çıkıp daha popüler mouseları almak. Bu arada bir sorum daha olacak Corsair Katar Pro iyi bir fare midir sizce başka fareler mi tercih etmeliyim nedeniyle yazarsanız güzel olur.

Bu arada Corsair Katar Pro ile Corsair Katar Wireless arasında ne gibi farklar var?

Çift tıklama sorunu nüksediyor bazen ve tekeri takılma yapıyor. (Katar Pro kullanıcısıyım.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…