M muhammet yüce Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #11 Aligatör dedi: Uzun ömürlü olmaz bilginiz olsun. Bütçe arttırmak dışında pek bir seçeneğiniz yok ne ya Genişletmek için tıkla... AirJET dedi: Ne sensör bilgisi var ne de yazılım desteği ayrıca attığım farede PTFE skatez, PMW3327 sensör, örgü kablo var ve 78 gr ağırlığa sahip. Genişletmek için tıkla... Ee ne yapacağım ben
Aligatör dedi: Uzun ömürlü olmaz bilginiz olsun. Bütçe arttırmak dışında pek bir seçeneğiniz yok ne ya Genişletmek için tıkla... AirJET dedi: Ne sensör bilgisi var ne de yazılım desteği ayrıca attığım farede PTFE skatez, PMW3327 sensör, örgü kablo var ve 78 gr ağırlığa sahip. Genişletmek için tıkla... Ee ne yapacağım ben
Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.516 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #12 muhammet yüce dedi: Ee ne yapacağım ben Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bütçe arttırmak gerekli.
muhammet yüce dedi: Ee ne yapacağım ben Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bütçe arttırmak gerekli.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 2 Haziran 2021 #13 Aligatör dedi: Dediğim gibi bütçe arttırmak gerekli. Genişletmek için tıkla... Eğer doğru düzgün bir gaming mouse alınacaksa.
Aligatör dedi: Dediğim gibi bütçe arttırmak gerekli. Genişletmek için tıkla... Eğer doğru düzgün bir gaming mouse alınacaksa.