50 TL Mousepad önerisi

• Konuyu başlatan UBerk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 4.048
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam ben bunu kullanıyorum 6-7 aydır. Bir sorunu çıkmadı daha. Deforme falan olmadı.

Antech 90*40cmDesenli Dikişli Yıkanabilir Gaming Oyuncu Mousepad ROG 90*40CM Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor ek olarak bu aşırı hoşuma gitti. Yorumları da iyi. Görünüşü çok şık bakabilirsiniz.

Şu an kullandığım G240 Cloth Mousepad artık ömrünü doldurdu sayılır. Pek memnun kaldığım söylenemez. O nedenle mousepad almaya karar verdim. Bütçem 50 TL, duruma göre artabilir. Önerilerinizi bekliyorum. Boyutunun büyük olması tercihimdir.
Farklı farklı markalar mousepade Razer deseni basıp "Razer Goliathud" diye satıyorlar. Attığım link orijinal Razer Goliathus hocam.

Farklı farklı markalar mousepade Razer deseni basıp "Razer goliathud" diye satıyorlar. Attığım link orijinal Razer goliathus hocam.

40₺'ye orijinal nasıl oluyor aklım hayalim almadı. Dokusu Logitech'in veya steeelseries'in mousepad'lerinden çok daha farklı. Eğer bu mousepad orijinal ise benim kullandığımda orjinaldir.
Bir de kir tutma konusunda üzerine tanımam bu Mousepad'in yıkamama rağmen geçmedi bir de halı yıkar gibi fırça ile ne yapaydım sert uçlu fırça alıpmı keseleseydim.

40₺'ye orijinal nasıl oluyor aklım hayalim almadı. Dokusu Logitech'in veya steeelseries'in mousepad'lerinden çok daha farklı. Eğer bu mousepad orijinal ise benim kullandığımda orjinaldir.
Bir de kir tutma konusunda üzerine tanımam bu Mousepad'in yıkamama rağmen geçmedi bir de halı yıkar gibi fırça ile ne yapaydım sert uçlu fırça alıpmı keseleseydim.
Muhtemelen değil. Kendi sitesinde 2 model var. İkisi de bundan farklı görünüşe sahip ve en düşük fiyat 6$. Kaldı ki bu markanın ürünü bu kadar ucuza satılması normal değil. Logitech'in sorunlu Mousepad'i bile en düşük 45-50 liradan satılıyor.

@UBerk Benim kullandığım Akasa Venom Mousepad var. Onu önermek için geldim ama tükenmiş. Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Hâlâ ilk günkü gibi sapasağlam ve en ufak bir deformesi yok. Bunun haricinde eğer sağlam olsun, beni uzun yıllar götürsün, bir daha aramaya vakit harcamayayım derseniz Steelseries QCK modellerini öneririm. Ama bütçenizi aşıyor az da olsa. Diğer mousepadler "Ucuz etin yahnisi yavan olur." misali, pişman edebiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı