50 TL Pazarama Alışverişine 50 TL MaxiPuan

Tim

Zettapat
Sosyal Tayfı
Katılım
23 Nisan 2015
Mesajlar
11.880
Makaleler
25
Çözümler
605
Yer
Stockholm
Pazarama'dan tek seferde yapılan 50 TL ve üzeri alışverişinize yine Pazarama'da kullanılabilen 50 TL MaxiPuan veriliyor. Örneğin 50 TL Steam Cüzdan Kodu alırsanız bir 50 TL'lik kod daha aldığınızda ücretsiz oluyor. Farklı bir şey için de kullanabilirsiniz.
  • Online Alışveriş, Market Siparişi, Araçta Ödeme, Yemeksepeti, Ulaşım Kartları ve Djital Kod Market menülerinden yapılacak işlemler geçerli.
  • Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç Kart), Maximum Pati Kart, Bankamatik Kartı.
  • Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Ticari Bankamatik ve Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat, MaxiPuan ve Maximil kullanılarak yapılan işlemler, ürün iptal ve iade işlemleri.
 
Kodu aldım fakat herhangi bir MaxiPuan vermedi sanırım. Nereden kontrol edebilirim? Kartım belirtilen kartlardan bir tanesi.
Ödül kullanımı: Kazanılan MaxiPuanlar 4 Ağustos 2021 tarihinde yüklenecek ve 18 Ağustos 2021 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan MaxiPuanlar 19 Ağustos 2021 tarihinde silinecektir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 1 alışveriş için faydalanabilir ve en fazla 50 TL MaxiPuan kazanabilir. Kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Pazarama’daki alışverişlerde kullanılabilecektir.

4 Ağustos'ta yüklenecek.
 

Geri
Yukarı