50 TL Wireless USB Adaptör Önerisi

• Konuyu başlatan ihora
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 2.110
Reçber kablonun 10 metrelik hazır kablosunu görmedim. Önerim kablo satan yerlere sormanız. Onlarda bir top olur. Istediğiniz ölçüde kesip, uçlarını çakar verirler. Çok pahalıya da almayın. En azından fiyat atıyorum 15-20 Tl'yi geçmemelidir düşüncesiyle gidin. Yoksa fazla fiyat alınabilir. Tabi metre üzerinden satarlar kabloyu.
Bir de benim modem oturma odasındaydı evde adsl kablosu buldum kabloyla modemi bilgisayarın yanına getirdim ama internet çok yavaşladı. Oturma odasından ethernet kablosu ile bilgisayara bağlasam hız da sıkıntı yaşar mıyım?

Bir de benim modem oturma odasındaydı evde adsl kablosu buldum kabloyla modemi bilgisayarın yanına getirdim ama internet çok yavaşladı. Oturma odasından ethernet kablosu ile bilgisayara bağlasam hız da sıkıntı yaşar mıyım?
Odadan kabloyla bağlasanız sorun çıkmaz. Yalnız modemi taşıyınca neden yavaşladı onu anlamadım. Servis sağlayıcınızla görüşüp sorabilirsiniz bu durumu.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı