50 TL’ye ev interneti önerisi

156318

Kilopat
Makaleler
5
Eve internet alacağım telefonun interneti yetmiyor. İnternet en fazla 50 TL civarı olacak. Mümkünse TürkTelekom, Vodafone yada Turkcell olsa iyi olur. Telefonsuz olsa iyi olur. Telefonlu mu iyi oluyor telefonsuz mu pek bilmiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Peki AKN varmı bu pakette? Sitesinde 2019’da fiyat değişikliği olabileceği yazıyor
AKN yok. 1 yıl sabit fiyat garantisi veriyorlar. Onu yazmalarının nedeni 1 ocakta maliyet artarsa fiyatlari arttirabilirler. Ama sen şimdi alırsan 1 yıl aynı fiyata kullanırsın.

Sent from my MI 5s Plus using Technopat mobile app

Bu ayın 27'sine kadar alanlar bu fiyattan 2019'da ise 50 TL'nin üstünden satışa sunulacağını düşünüyorum. Yani 27'sine kadar alırsan bu fiyattan ödeyeceksin. Kota olarakta sınırsız yazıyor.

Bu ayın 27'sine kadar alanlar bu fiyattan 2019'da ise 50 TL'nin üstünden satışa sunulacağını düşünüyorum. Yani 27'sine kadar alırsan bu fiyattan ödeyeceksin. Kota olarakta sınırsız yazıyor.
Hadi ya ocak 19 da taahhüt bitiyor lanet TTNET'in!
Hadi ya ocak 19 da taahhüt bitiyor lanet TTNET'in!
Baktım fiyat arttı şundan mı alsam aylık 159TL sınırsız?
Superbox 4.5G İnternet Kampanyası

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…