softicecream Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #1 ÇÖZÜLDÜ! Arkadaşlar soru basit, son kademede çalıştırdığımı varsayayıyorum. İzmir için bakarsanız daha bir müteşekkir olurum. Teşekkür ederim! Son düzenleme: 6 Haziran 2024
ÇÖZÜLDÜ! Arkadaşlar soru basit, son kademede çalıştırdığımı varsayayıyorum. İzmir için bakarsanız daha bir müteşekkir olurum. Teşekkür ederim!
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.482 Makaleler 1 Çözümler 12 6 Haziran 2024 #2 softicecream dedi: Arkadaşlar soru basit, son kademede çalıştırdığımı varsayayıyorum. İzmir için bakarsanız daha bir müteşekkir olurum. Teşekkür ederim! Genişletmek için tıkla... 24 saatte 2,68 Türk Lirası. Çözüm olarak raporlarsanız sevinirim.
softicecream dedi: Arkadaşlar soru basit, son kademede çalıştırdığımı varsayayıyorum. İzmir için bakarsanız daha bir müteşekkir olurum. Teşekkür ederim! Genişletmek için tıkla... 24 saatte 2,68 Türk Lirası. Çözüm olarak raporlarsanız sevinirim.
tearsbeforecrying Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 674 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Haziran 2024 #3 KiloZuluSierra dedi: 24 saatte 2,68 Türk Lirası. Çözüm olarak raporlarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Nasıl hesapladın? Ayrıca 'saate kaç TL' diye sormuş, 24 saat değil.
KiloZuluSierra dedi: 24 saatte 2,68 Türk Lirası. Çözüm olarak raporlarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Nasıl hesapladın? Ayrıca 'saate kaç TL' diye sormuş, 24 saat değil.
softicecream Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #4 KiloZuluSierra dedi: 24 saatte 2,68 Türk Lirası. Çözüm olarak raporlarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamayın ama kaynağınızı da belirtirseniz harika olur, her seferinde buraya sormak zorunda kalmam
KiloZuluSierra dedi: 24 saatte 2,68 Türk Lirası. Çözüm olarak raporlarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamayın ama kaynağınızı da belirtirseniz harika olur, her seferinde buraya sormak zorunda kalmam
cinnamon01 Centipat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Haziran 2024 #5 Vantilatörün 1 saatlik enerji tüketimi: 50 watt = 0.05 kWh 24 saatlik enerji tüketimi: 0.05 kWh * 24 = 1.2 kWh Elektrik tarifesi kWh başına yaklaşık 1.5 TL desek Günlük maliyet: 1.2 kWh * 1.5 TL/kWh = 1.8 TL olabilir hata yapmış olabilirim. Saatteki miktar: Maliyet = 0.05 kWh * 1.5 TL/kWh = 0.075 TL
Vantilatörün 1 saatlik enerji tüketimi: 50 watt = 0.05 kWh 24 saatlik enerji tüketimi: 0.05 kWh * 24 = 1.2 kWh Elektrik tarifesi kWh başına yaklaşık 1.5 TL desek Günlük maliyet: 1.2 kWh * 1.5 TL/kWh = 1.8 TL olabilir hata yapmış olabilirim. Saatteki miktar: Maliyet = 0.05 kWh * 1.5 TL/kWh = 0.075 TL
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.482 Makaleler 1 Çözümler 12 6 Haziran 2024 #6 tearsbeforecrying dedi: Nasıl hesapladın? Ayrıca 'saate kaç TL' diye sormuş, 24 saat değil. Genişletmek için tıkla... Saati bulmak için 24e bölüyoruz. Fizik öğretmenimizin öğrettiği bir formül aracılığıyla. Müfredat dışı. cinnamon01 dedi: Vantilatörün 1 saatlik enerji tüketimi: 50 watt = 0.05 kWh 24 saatlik enerji tüketimi: 0.05 kWh * 24 = 1.2 kWh Elektrik tarifesi kWh başına yaklaşık 1.5 TL desek Günlük maliyet: 1.2 kWh * 1.5 TL/kWh = 1.8 TL olabilir hata yapmış olabilirim. Genişletmek için tıkla... İzmirde 2,2TL kaynak hatalı değilse internetten baktım ona.
tearsbeforecrying dedi: Nasıl hesapladın? Ayrıca 'saate kaç TL' diye sormuş, 24 saat değil. Genişletmek için tıkla... Saati bulmak için 24e bölüyoruz. Fizik öğretmenimizin öğrettiği bir formül aracılığıyla. Müfredat dışı. cinnamon01 dedi: Vantilatörün 1 saatlik enerji tüketimi: 50 watt = 0.05 kWh 24 saatlik enerji tüketimi: 0.05 kWh * 24 = 1.2 kWh Elektrik tarifesi kWh başına yaklaşık 1.5 TL desek Günlük maliyet: 1.2 kWh * 1.5 TL/kWh = 1.8 TL olabilir hata yapmış olabilirim. Genişletmek için tıkla... İzmirde 2,2TL kaynak hatalı değilse internetten baktım ona.
cinnamon01 Centipat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Haziran 2024 #7 KiloZuluSierra dedi: Saati bulmak için 24e bölüyoruz. Fizik öğretmenimizin öğrettiği bir formül aracılığıyla. Müfredat dışı. İzmir'de 2, 2TL kaynak hatalı değilse internetten baktım ona. Genişletmek için tıkla... Ben güncel değere bakarak yaptım şehir olarak bakmadım.
KiloZuluSierra dedi: Saati bulmak için 24e bölüyoruz. Fizik öğretmenimizin öğrettiği bir formül aracılığıyla. Müfredat dışı. İzmir'de 2, 2TL kaynak hatalı değilse internetten baktım ona. Genişletmek için tıkla... Ben güncel değere bakarak yaptım şehir olarak bakmadım.
softicecream Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #8 KiloZuluSierra dedi: Saati bulmak için 24e bölüyoruz. Fizik öğretmenimizin öğrettiği bir formül aracılığıyla. Müfredat dışı. İzmirde 2,2TL kaynak hatalı değilse internetten baktım ona. Genişletmek için tıkla... çok sağolun! cinnamon01 dedi: Ben güncel değere bakarak yaptım şehir olarak bakmadım. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederimm!
KiloZuluSierra dedi: Saati bulmak için 24e bölüyoruz. Fizik öğretmenimizin öğrettiği bir formül aracılığıyla. Müfredat dışı. İzmirde 2,2TL kaynak hatalı değilse internetten baktım ona. Genişletmek için tıkla... çok sağolun! cinnamon01 dedi: Ben güncel değere bakarak yaptım şehir olarak bakmadım. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederimm!
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.482 Makaleler 1 Çözümler 12 6 Haziran 2024 #9 softicecream dedi: Çok sağ olun! Teşekkür ederimm! Genişletmek için tıkla... Hocam formül şöyle: Watt'ı kwh'ya çevirin. Saatteki ücretlerde çarpın. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2024
softicecream dedi: Çok sağ olun! Teşekkür ederimm! Genişletmek için tıkla... Hocam formül şöyle: Watt'ı kwh'ya çevirin. Saatteki ücretlerde çarpın.