Enes Kibaroğlu
Kilopat
50₺'ye kadar, üzerindeki baskı kalitesi düzgün olsun yeter, baskılıysa sade olsun, düz siyah da tercih edebilirim. Sadece kenarları dikişli olsun yeter. Önerilerinizi bekliyorum.
50₺'ye kadar, üzerindeki baskı kalitesi düzgün olsun yeter, baskılıysa sade olsun, düz siyah da tercih edebilirim. Sadece kenarları dikişli olsun yeter. Önerilerinizi bekliyorum.
Lütfen konuyu tamamen okuyun. 70 liraya çıkabilir mi bütçe?Bütçeni artır bu fiyata doğru düzgün mouse bulamazsın zaten üstünede vergi koyuyorlar çok pahalıdır şimdi:
Konuyu doğru okur musun? Mouse demiyor Mouse Pad diyor.Bütçeni artır bu fiyata doğru düzgün mouse bulamazsın zaten üstünede vergi koyuyorlar çok pahalıdır şimdi:
Konuyu doğru okur musun? Mouse demiyor Mouse Pad diyor.
Dostum o fiyata zaten mouse yok. Ben mouse pad arıyorum.Bütçeni artır bu fiyata doğru düzgün mouse bulamazsın zaten üstünede vergi koyuyorlar çok pahalıdır şimdi:
Göm hocam bu ürün kaçmaz.Hocam bu ürün için stok bekleyin gerçekten çok iyi favorim (!)
![]()
BAŞKOMUTAN BAŞKAN REİS RECEP TAYYİP ERDOĞAN BAŞKAN MOUSE PAD
BAŞKOMUTAN BAŞKAN REİS RECEP TAYYİP ERDOĞAN BAŞKAN MOUSE PAD ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
XRades veya QP al geç, çakma razer ve logitech padlara bulaşma bile.50₺'ye kadar, üzerindeki baskı kalitesi düzgün olsun yeter, baskılıysa sade olsun, düz siyah da tercih edebilirim. Sadece kenarları dikişli olsun yeter. Önerilerinizi bekliyorum.