500.000 TL uzun yol için araba önerisi

Ahmetiweii3

Picopat
Merhaba benim pedere bakıyorum hız yapmayı sevmez, uzun yol sever ve sanayiye gitmekle uğraşmak istemiyor. Şu anda Doblo ve Dacia düşünüyoruz. Sizce?

Bu bütçeye sanayiye gitmeyecek araç yoktur. Fiat veya Renault alacaksanız 40-50 bin TL de bakım için bütçeden pay ayırmanızı tavsiye ederim.

Yine bütçe düşük olduğu için ben Fransız araçlarını önermem. Bulabilirseniz Ford Focus 2'ler sağlamlık olarak bence daha iyi bir seçim olacaktır.

Biz bütçeyi 600 yapalım usta sanayi dediğim bakımları falan değil bu arada.

Merhaba benim pedere bakıyorum hız yapmayı sevmez, uzun yol sever ve sanayiye gitmekle uğraşmak istemiyor. Şu anda Doblo ve Dacia düşünüyoruz. Sizce?
Pejo 301 Dizel Citroen C Ellyse Dizel uzun yolda 100-110 giderken çok çok az yakar 4lt görmek mümkün
Onun haricinde dizel istemiyorsanız 1.4egea olabilir LPG li de olursa o da gayet az yakar. 301 ve C ellyse göre performansı benzinli olduğu için daha azdır lakin yol tutuş ve konfor olarak bir tık daha iyidir.
Ticari olarak model yılı yüksek sıfır ayarında Fiorino bakılabilir1.3multijet ya da 1.4 benzinlisi en dolu paketlerinde koltuk ısıtma vs var. Ticari olarak alınabilir ama bagaj kapasitesi çok büyük bir araba değil.
Ekstra bir ticari daha eklersek Ford Tourneo Courier olabilir

2020 model easy paket 1.3 Multijet Egea alacağız masrafsız ekonomik geldi.

2020 model easy paket 1.3 Multijet Egea alacağız masrafsız ekonomik geldi.
Egea PSA grubu araçlara göre daha iyi bir şasiye sahip . Motor olarakta oldukça iyi . 1.3 Dizel (Multijet ) JTD kökenli yaklaşık 30 yıllık bir geçmişe sahip . Yalnızca yeni Euro 6 larda partikül temizliği ve adblue denetimi biraz önem kazanıyor. Yakıt ta dikkat edilmesi gereken başka bir konu. (Kurum üretmeyen temiz kaliteli yakıt tercihi.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…