500-1000 TL arası mouse önerisi

Bütçe
1000-500
Maalesef hocam.

Zaten 203 var şu an.

Temu pek sevmiyorum ya gümrük falan hiç güven vermiyor bana.
Hocam güven vermeyecek bir durumu yok. Neredeyse milyon sipariş geldi Türkiye'ye bugüne kadar. Güvenmediğiniz kısım nedir tam anlamadım yani. Benim 5. siparişim ve hepsi gayet düzgün şekilde yer yer beklediğimden erken, yer yer de biraz geç geldi ama geldi. Memnun kalmadıklarımı iade ettim, iadeyi bile almadan vergisi dahil paramı hemen geri gönderdiler. Birçok Türk firmanın bile premium adı altında verdiği hizmeti adamlar yurtdışından normal vatandaşa hak sayarak veriyorlar.

Hocam güven vermeyecek bir durumu yok. Neredeyse milyon sipariş geldi Türkiye'ye bugüne kadar. Güvenmediğiniz kısım nedir tam anlamadım yani. Benim 5. siparişim ve hepsi gayet düzgün şekilde yer yer beklediğimden erken, yer yer de biraz geç geldi ama geldi. Memnun kalmadıklarımı iade ettim, iadeyi bile almadan vergisi dahil paramı hemen geri gönderdiler. Birçok Türk firmanın bile premium adı altında verdiği hizmeti adamlar yurtdışından normal vatandaşa hak sayarak veriyorlar.
Hocam gürmük % kaç alıyor temu bir bilginiz varmı

Hocam gürmük % kaç alıyor temu bir bilginiz varmı
Çin olduğu için %60 alıyor. Ama ilk alım indirimleri veya sonraki alımlarda jeton vs düşüreiblirseniz 600 TL indirimli gibi şansınız olabiliyor. Burada ürün indirimde olsa bile indirimsiz fiyatı dikkate alınıyor vergilendirilirken ve alışveriş limiti olarak.

Geri
Yukarı