500-1250₺'ye Ofis Koltuğu Önerisi

Remind Me

Centipat
Selamlar arkadaşlar. Korona döneminde olduğumuzdan koltuğu gidip deneyimleyerek almak istemiyorum. İnternetten sipariş edeceğim. Dolayısıyla sizlerden deneyimlediğiniz veya önerdiğiniz ofis koltuğu önerisi istiyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bunu kullanıyorum. Hem de indirime girmiş. Gayet memnunum. Oldukça rahat ve ergonomik.

Ben bunu kullanıyorum. Hem de indirime girmiş. Gayet memnunum. Oldukça rahat ve ergonomik.

Sırt kısmı yaslandığınızda esniyor mu yoksa sabit mi hocam
Deri almayı düşünmüyorum ama tavsiyeniz için teşekkür ederim

Sırt kısmı yaslandığınızda esniyor mu yoksa sabit mi hocam
Esniyor. Ufak bir sıkıntısı kafa desteği bana tam oturmuyor. Yükseklik ayarı var fakat ileri geri gitmiyor biraz geride kalıyor. Vücut yapına göre. Ben de 2 cm gibi küçük bir fark var rahatsız hissettiriyor ama ben bazen 18 saat kalkmıyorum işimden dolayı. Sana sıkıntı hissettirmez bence.
Esniyor derken açısı değişmiyor. Çok az esneme payı var. Açı ayarı da var tabii.

Esniyor. Ufak bir sıkıntısı kafa desteği bana tam oturmuyor. Yükseklik ayarı var fakat ileri geri gitmiyor biraz geride kalıyor. Vücut yapına göre. Ben de 2 cm gibi küçük bir fark var rahatsız hissettiriyor ama ben bazen 18 saat kalkmıyorum işimden dolayı. Sana sıkıntı hissettirmez bence.
Teşekkürler bilgilendirmeniz için. Boyunuz uzun mu geliyor kısa geldiğinden mi hocam sizi de darboğaz yaptım ama :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı