Kablolu bir mikrofona ihtiyacım var. Oyun oynarken telefondan kayıt alacağım. 500-1500TL arasında olursa sevinirim. Uygun fiyatta güvenilir kablosuz yaka mikrofonu bulamadım. 500-2000TL arasında kablosuz önerileriniz varsa onları da atarsanız sevinirim.
Kablolu bir mikrofona ihtiyacım var. Oyun oynarken telefondan kayıt alacağım. 500-1500TL arasında olursa sevinirim. Uygun fiyatta güvenilir kablosuz yaka mikrofonu bulamadım. 500-2000TL arasında kablosuz önerileriniz varsa onları da atarsanız sevinirim.
Boya By M3 Type C Telefon Yaka Mikrofonu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Bu ürün birkaç yerde tavsiye edilmişti. Fiyatını hak eder mi bilemiyorum.
König K-Ym3a Youtuber Pc Telefon Yaka Mikrofonu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.