Tutuş Palm ama biraz özelleştirilmiş bir palm, orta parmak bükük El de uzun duruyor, bu tutuşla ve el uzunluğuyla Darmoshark M3S Pro Max alınması mantıklı olur.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Arkadaşlar ben kablolu istiyorum ama kablosuz da çok popüler saniyorsam. Ben FPS vb için kablolu istiyorum ama çok bilgim yok o konularda beni aydinlatirsaniz sevinirim.
Fps için kablosuz da tercih edilebilir bazı bilindik esporcular oyuncular bile kablosuza geçmeye başladı artık eğer kaliteli olursa gecikme de en aza iniyor bende fps oyuncusuyum kablosuz kullanıyorum çok da memnunum.