pasalarinpasasi
Centipat
Evet arkadaşlar, önerilere açığım.
Hikayeli oyunlar oynuyorum çoğunluk. Rekabetçi oyun R6 Oynayacağım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Rampage Pulsar öneririm ben onu alıcaktım pulsara 530tl vermek yerine rampage x-jammer aldım 333tl ye ama 2sinide tavsiye ederimEvet arkadaşlar, önerilere açığım.
Rampage pulsar öneririm ben onu alacaktım pulsara 530TL vermek yerine Rampage X-jammer aldım 333TL'ye ama ikisini de tavsiye ederim.
Biraz komik gelebilir ancak Gamepower'ı öveceğim açıkçası arkadaşım kullanıyordu benim de bir kere elime geçti fakat uzun süre kullanmadım kullanan arkadaşım ise 1yıldır kullanıyordu ve şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadı yani evet biraz ses kalitesi kötü ancak 7.1'i bayağı iyi ve özellikle titreşimli olması zaten aşırı derecede iyi ses kasmaya yardımcı oluyor bunun yanında bir de rahatlığı çok iyiydi açıkçası büyük kulaklı biri olarak bile gayet kulaklarıma tam oturdu ve hiç ağrıtmadı.
Ürün şu:
![]()
Gamepower Warlord Siyah 7.1 Surround RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Warlord Siyah 7.1 Surround RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Warlord Siyah 7.1 Surround RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 645,73 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@pasalarinpasasi Komutanımın emrine sadık kal ve MPow kulaklığı satın al.Bu bir emirdir.O kulaklık alınmaz.
Onu alacağına gitsin aynı fiyata bunu alsın.
![]()
Mpow MPBH439AR Air SE Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Mpow MPBH439AR Air SE Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Mpow MPBH439AR Air SE Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.100,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.