500-600 TL gamepad önerisi

tk.ydn

Decapat
Aşağıdaki gamepadler nasıl çok fazla indirime girdikleri için ilgimi çekmişti. Önerebileceğiniz 500-600 TL arasında gamepad var mı? Logitech F310-710 falan görünüşünü hiç beğenmedim bir de şu an https://www.hepsiburada.com/platoon-pl-2594-usb-oyun-kolu-p-OYUNSARF090025941?magaza=efsaneucuz bunu kullanıyorum. Xbox kolu şeklinde olanlar rahatsız eder mi, çok fark oluyor mu?

Şöyle bir model daha atmış birisi bunlar vergiyle beraber ne kadara geliyor.

Son düzenleme:
Dualshock 4/Dualsense kullanmış biri olarak söylerimki Xbox tarzı kollar daha rahat. Altta attığınız ürünler hakkında bilgim yok ama elinizdekinden çok daha kaliteli oldukları bariz. Bütçenizi vergiler ile baya aşıyorlar gibi duruyor tabi.

Bu fiyatta doğru düzgün sadece F310 var onun dışında anca çakma gamepad alabilirsin kaliteli bir şey istiyorsan 1000 liranın üzerine çıkman gerekiyor.

Bu fiyatta doğru düzgün sadece F310 var onun dışında anca çakma gamepad alabilirsin kaliteli bir şey istiyorsan 1000 liranın üzerine çıkman gerekiyor.

Hatta 1000 lira bile az kalır 1500 ve üzeri.

Sizin öneriniz nedir?
1000TL üstüne çıkabiliyorsanız uzman arkadaşlar güzel şeyler önerebilirler. Bu bütçede ve yurt içinde klon ürün anca alabilirsiniz. O ürünlerde kumardan farksızdır.
Benim ne yazıkki önerim yok.

Hatta 1000 lira bile az kalır 1500 ve üzeri.

Sizin öneriniz nedir?

Önerim biraz daha para ekle bunu al.
Pişman etmez kaliteli gamepaddir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı