500-600 TL'ye ekipman tavsiyesi

  • Konuyu başlatan Yuuji
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 659
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
11.090
Makaleler
2
Çözümler
128
Fiyat/Performans FPS, LoL tarzı oyunlar için kullanılacak ürünler arıyorum. Markası pek fark etmez ürünlerin özelliklerine bakıyorum. Mouse, Kulaklık, Mouse pad olmalı bu fiyatlar dahilinde.

Düşündüğüm Gamenote H2016D, HyperX PulseFire Raid'ya da alternatif Gamepower Sendo bu Gamepower modeli düşünme sebebim özelliklerini iyi buldum ve bilekten oynuyorum yüksek hassasiyet hızı ile mouse pad olarak herhangi bir düşüncem yok uygun fiyatlı sadece mouse kaplayacak olması yeterli olur zaten bilekten oynuyorum. Şu kulaklık 350-400 bandına göre bayağı iyi ya da 450 şu mouse 150 ikisi daha iyi olur da diyebilirsiniz. Önerilerinizi bekliyorum. Valorant ve LoL çok oynanılıyor kulaklık terletmeyip, rahat, hafif olması önemli.
 
Sendo modeli benim için rahat diyorsanız kendisi güzel bir model sevdiğim bir yayıncı olan Mirliva’nın güzel bir incelemesi var kanalında. Kulaklık için seçtiğiniz model gayet mantıklı.
 
Şimdi kulaklık ile başlıyalım ben Game Note H2016D kullanıyorum gayet güzel fiyat performans ama pedleri birazcık daha büyük olsaydı daha iyi olurdu o yüzden bunu atıyorum kulaklık için ama fiyatı birazcık pahalı gibi.
Elleriniz küçük mü yoksa büyük mü?
 
Kulaklık: Cooler Master CH321 USB Ses Kartli Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulakligi| ITOPYA.COM

Mouse:
Mouse pad şimdilik ucuza uygun bir şey alınıp ileride daha iyi bir şey alınabilir. Paranızı mouse pad için ekipmandan kısmayın derim. Attığım iki modelde gayet kaliteli ve uzun seneler kullanabilirsiniz.
 



Toplam 650TL civarı tutuyor.
 
Önerileriniz biraz daha aklımı çeldi CH321 ile gözle görülür fark var mı H2016D arasında? @mar00n Ayrıca ellerim büyük Palm Grip tamamı ile kavrıyorum Viper Mini mi DeathAdder V2 Mini mi daha iyi olur? Haklısınız, Mouse pad biraz daha geciksin bunlar daha önemli.

DeathAdder V2 mouse ve kulaklıkta benim örnek verdiğim veya CH321 olabilir.
 
Önerileriniz biraz daha aklımı çeldi CH321 ile gözle görülür fark var mı H2016D arasında? @mar00n Ayrıca ellerim büyük Palm Grip tamamı ile kavrıyorum Viper mini mi Deathadder V2 mini mi daha iyi olur? Haklısınız, Mouse pad biraz daha geciksin bunlar daha önemli.
Açıkçası H2016D modelini kullanmadığım için o konu hakkında yorum yapamam. CH321 çok övüldüğü için arkadaşıma almıştık, deneme fırsatı buldum. O zamanlar 300 TL'ye almıştık sanırım, tam hatırlamıyorum. Deneme fırsatı buldum, fiyatına göre gerçekten iyi iş çıkarıyor. Tabi ki bir üst seviye kulaklık değil ama gayet yeterli. Gamenote hakkında fazla bilgim yok, sadece kuzenim klavye ve mouse'unu kullanıyor. Klavyenin malzeme kalitesi fazla hoşuma gitmemişti. Açıkçası Cooler Master varken Gamenote tercih etmezdim. Sesi hakkında dediğim gibi bir fikrim yok, denemedim fakat Cooler Master'ın bu model kulaklığını kullanan 10 kişiden 9'u çok memnun.

Mouse olarak Palm Grip olarak tutuyorsan ikiside eline bi tık küçük gelebilir fakat zamanla alışırsın diye düşünüyorum. Ben olsam DeathAdder V2 alırdım. Viper Mini hoşuma gidemedi.

Mouse olarak ikinci bir seçenek atıyım eğer içine sinmediyse.

Bütçeyi 100 TL daha arttırabilirsen: https://www.hepsiburada.com/steelseries-rival-3-rgb-oyuncu-mouse-pm-HB00000QLEFO

Bütçeyi 50 TL daha arttırabilirsen:
Bütçeyi 29 TL daha arttırabilirsen:
Hiç bir mouse seni üzmez. Hepsi iyi.

Logitech kronik sorunlu diyen arkadaşlar gelmeden, Prodigy modelinde sorun vardı, Lightsync modeli ile sorunlar düzeltildi.
 
Bütçeyi 29 TL daha arttırabilirsen:
Hiç bir mouse seni üzmez. Hepsi iyi.

Logitech kronik sorunlu diyen arkadaşlar gelmeden, Prodigy modelinde sorun vardı, Lightsync modeli ile sorunlar düzeltildi.

Şuraya kadar çok iyi gidiyordu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı