500-600 TL'ye kablosuz ışıklı klavye mouse set önerisi

dost

Kilopat
Katılım
3 Temmuz 2015
Mesajlar
663
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar laptop için klavye ve mouse seti arıyorum ışıklı olmasını istiyorum gece de çalışacağım için kablosuz olsun. Mekanik red Switch pek anlamam çok yazan biriyim Word'de işim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar laptop için klavye ve mouse seti arıyorum ışıklı olmasını istiyorum gece de çalışacağım için kablosuz olsun mekanik red switc pek anlamam çok yazan biriyim Word de işim sensiz olması iyi olur.

Fareyi nasıl tutuyorsunuz? Klavye tam mı olsun? Ve ayrıyeten sadece Word'den yazı yazacaksanız membran toplayın daha iyi.



Alın hocam şu an ben bu seti kullanacağım fareyi aldım zaten klavye gelecek sadece.

@Kiznaiver
 
Son düzenleme:

Hocam konu sahibi 500-600 arası demiş 6500 dememiş ki.

6000 TL idi. Moderatör düzenlemiş dikkat ederseniz.

Razer DeathStalker V2 Pro TKL Low Profile Kablosuz Optik Red Switch RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA - Razer Viper Ultimate Kablosuz Gaming Mouse| ITOPYA.COM 6500 yapıyor bilmiyorum kaliteli ürünler diye 500 TL fazla verebilip alınabilir bence *hepsiburada mouse daha ucuz 6.1k ya denk geliyor.

Daha iyi opsiyonları olduğunu düşünüyorum. Arkadaşa uymayabilir tam belirtmemiş. Ve klavye fiyatını ASUS var iken hak etmiyor.
 
ASUS güzelmiş ama çok kaba geldi gozume.

Kullanınca öyle gelmiyor hocam. 3 farklı klavye bir arada. Ve arkadaş sağ elini kullanıyorsa ve büyükse (belirtmemiş) Logitech daha iyi olacaktır, lakin göz zevki. Zaten artık bu fiyat bantlarına çıkmayacağımız için. Moderatör abimiz 500 600 arası diyerek düzenlemiş.
 
Evet arkadaşlar yanlış anladınız beni 500-600 TL olacak 6000 değil sağ el kullanıyorum daha çok Word için istiyorum oyun vs oynamam çok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı