500-650 TL PSU önerisi

Bütçe
500-650
Biraz daha para biriktirip attığım PSU'lardan birisini alabilirsiniz.

FSP Hydro 500W (attıklarımdan daha kaliteli)
Söylediklerim arasında hangisi daha iyidir?
 
Cougar XTC alabilirsiniz. VX Plus ile aralarında devasa fark yok ama yine de az daha iyi. Tabii bunların idare etmelik PSU'lar olduğunu unutmayın. Yıllarca kullanılacak PSU değil ikisi de.
İkisi de idare etmelik olduğuna göre bunlar yerine 400-500 liraya dark, gamepower veya hadron marka bir 500W PSU alsam bişey fark eder mi? Şaka bir yana, altta dediğim gibi Cougar satıcısına guvenemedim, Cougar ve Aerocool farkları nedir? Cougar hangi konularda daha iyi? @shinei cevabınız için teşekkürler bu arada.


Sağ olun, Cougar olanı almayı düşünüyorum ama amazondaki satıcıya pek guvenemedim, hiç yorum yok, ürünün detaylarını da yazmamışlar, vip trend güvenilir midir acaba buradan alınır mı? Sitede benim göremediğim bir yerde 2. El falan yazıyormus gibi bir his var içimde :d
https://www.amazon.com.tr/COUGAR-XT...=&s=merchant-items&smid=A2WKP3RHWT3D3I&sr=1-1
 
Son düzenleme:
3 yıldır kullandığım Aerocool VX Plus gic kaynağımdan yanık kokusu geldi ve güç artık tam gitmiyor değiştireceğim. Bütçem 700 lira, Cougar XTC 500W 80+ ve Aerocool VX Plus 500W arasında kaldım. Koruma önemli, ayrıca kasam küçük çok ısınıyor PC, hangisi daha iyidir? Güvenlidir ve neden? Artıları eksileri nelerdir?

https://www.hepsiburada.com/aerocoo...VWBkGAB2QvA2BEAAYAiAAEgLbJfD_BwE&gclsrc=aw.ds

(650 TL)

COUGAR XTC 500 500W 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (vatan linkini özellikleri için attım, Amazon'dan alacağım fiyat 690 TL, satıcısı VIP trend sıfırdır değil mi? Bir sıkıntı çıkmaz)


Sistemim: RX 570 4 GB, R5 2600, 8 GB RAM, 240 SSD, 1000 HDD

(Bu PSU'ları yabancı forumlarda paylaştığımda ikisi de alev makinesidir daha çok para ver daha iyisini al dediler. :( Siz ne diyorsunuz iksi de C4 mü?)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu PSU'ları yabancı forumlarda paylaştığımda ikisi de alev makinesidir daha çok para ver daha iyisini al dediler. :( Siz ne diyorsunuz iksi de C4 mü?

Yabancilardan oneri almayi tavsiye etmiyorum, onlarin standardi ile alim gucu bizimkinin ustunde. Buranin piyasasi ve alim gucunu anlamazlar. Hos, burada fiyat farklari 3-5 birim degil.

Ha su bir gercek, ikisi de uzun vadede bel baglanacak uniteler degil.

Neyse, XTC daha iyi.
 
Az daha katıp bunu alın, çok güzel PSU. Patlayan PSU değil kapasitörler japon, korumaları da güzel.
Sanırım Cougar XTC kapasitörleri de japondu? Öyle değil mi?
 
Ama Cougar Aerocool'dan iyidir değil mi?
İkisinin de iyi ürünleri var, mesela Cougar'ın Aerocool'un ürettiği P7 850w PSU'su kadar iyi bir güç kaynağı yok. Benim attığım ürünün inceleme videolarını izledim ve ürün gayet güzel. Ben de 750W modüler modeli var çok memnunum. 2 adet 3080 bağlayıp çalıştırdım ve çok serin çalışıyordu, aynı kartları Cooler Master 750W bronze PSU'ya bağlamıştım PSU ateş ediyordu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı