500-750TL USB mikrofon önerisi

ibrhmtrs

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,
550TL kadar net bütçem var, 750TL'ye kadar zorlayabilirim. Sesli sohbetlerde ve oyun içi sohbetlerde sesimi net ve temiz alacak bir mikrofona ihtiyacım var. Kulaklığımın mikrofonu olmadığı için eksikliğini hissediyorum.
+Eğer condenser mikrofon daha iyi olur ise condenser mikrofon + ses kartı içinde aynı bütçeye sahibim.
Teşekkür ederim.

Mikrofonlu kulaklık oyun için daha iyi olur diye önerdim

Bu ürünü ilk defa görüyorum. TR piyasasına yeni mi giriş yapacak? Teşekkürler tavsiyeniz için.
-

https://www.hepsiburada.com/fifine-k669b-profesyonel-studyo-kayit-mikrofonu-p-HBV00000PE92S?magaza=Arsey Ticaret mikrofon için 750TL vermene gerek yok bu 400 küsur TL ve sesi çok güzel almanı tavsiye ediyorum
Fifineye yönelecek gibiyim. Baktığım testlerdeki performansları çok başarılı gözüküyor. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

@Deli Azo kulaklığımdan çok memnunum. Kulaklığın dahili bir mikrofonu olmadığı için harici bir mikrofon almak istiyorum. Hem sohbet ederken daha rahat ve temiz bir ses alacağını düşündüğüm için kaliteli bir mikrofon daha iyi bir tercih diye düşünüyorum. Teşekkürler.

Teşekkür ederim. Fifine tercihim olacak gibi.

Bu ürünü ilk defa görüyorum. TR piyasasına yeni mi giriş yapacak? Teşekkürler tavsiyeniz için.
-
Giriş yaptı zaten ama stokları çok hızlı tükendi, fiyatına göre çok iyi bir ürün.

Ses testi;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Giriş yaptı zaten ama stokları çok hızlı tükendi, fiyatına göre çok iyi bir ürün.

Ses testi;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ürün çok tatlı, minimalist ve başarılı gözüktü. Ben bir şey almaya karar verdiysem hemen almayı hedefliyorum. 1-2 gün içerisinde stokları yenilenirse bu ürünü sipariş edebilirim.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
-
K669B sipariş verdim. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı