yigitaslan
Hectopat
Yani acelem yok aslında ama 2 hafta beklemek de istemem. Artıları ne tam olarak sizi etkileyen?
Malzeme kalitesi, tuşların hissiyatı, güncel olması, fiyatı.
Yani acelem yok aslında ama 2 hafta beklemek de istemem. Artıları ne tam olarak sizi etkileyen?
Link var mı hocam?
Peki AliExpressden daha önce hiç alışveriş yapmadım da farklar ne oluyor vergi vs. olarak? Kapıda ek vergi gibi bir şey var mı veya sepette? Attığınız linkten baktığımda 830 TL gözüküyordu fiyatı bu şekilde değil mi ek vergi yok?Malzeme kalitesi, tuşların hissiyatı, güncel olması, fiyatı.
Peki AliExpress'ten daha önce hiç alışveriş yapmadım da farklar ne oluyor vergi vs. olarak? Kapıda ek vergi gibi bir şey var mı veya sepette? Attığınız linkten baktığımda 830 TL gözüküyordu fiyatı bu şekilde değil mi ek vergi yok?
Size ne kadara geldi peki?Ek vergi var ama yeni hesap açtığınız zaman indirimli oluyor ilk alışverişiniz bir denemeniz lazım kaç lira olur toplam bilmiyorum.
İlki alınabilir duruyor. Sizin yorumlarınız neler? Yaşadığınız sorunlar var mı?
İlki benim aldığımdı yıllar önce almıştım ancak aynı satıcı değil. Yorumlarına bakarak alınabilir eğer umduğun gibi çıkmazsa iade edersin.
Ek vergi var ama yeni hesap açtığınız zaman indirimli oluyor ilk alışverişiniz bir denemeniz lazım kaç lira olur toplam bilmiyorum.
4 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum hocam. Sadece sol analogda ufak sorun oldu bu sene.İlki alınabilir duruyor. Sizin yorumlarınız neler? Yaşadığınız sorunlar var mı?
Aldığım zamanı soruyorsanız 300 den 500 e çıkmış vergiyleSize ne kadara geldi peki?
Hocam vergiyle bütçenizi aşabilir ben onu hesaba katamadım yeni hesap açıp bir kontrol edin.@LeyzZ hocam 14 gün beklememek için sizin attığınızı alasım var ama güzel çıkmazsa da iade etmeye uğraşacağımı sanmıyorum kararsızım o yüzden.
Tamamdır bir bakayım.Hocam vergiyle bütçenizi aşabilir ben onu hesaba katamadım yeni hesap açıp bir kontrol edin.
Son fiyatı görmek için adres eklemem gerekiyor mu?Hocam vergiyle bütçenizi aşabilir ben onu hesaba katamadım yeni hesap açıp bir kontrol edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.