500-800 TL civarı gamepad önerisi

Yok Rampage görselde ürünün üzerinde yazıyor Rampage olduğu ayrıca soru cevap kısmında da satıcı Rampage demiş.Eki Görüntüle 2446989

Diğer fotoğrafta yazmıyor ama çok da önemli değil. Diğer replikalardan farkı olduğunu düşünmüyorum. Kendi ürünü değil zaten. Daha uyguna daha iyileri var.

Diğer fotoğrafta yazmıyor ama çok da önemli değil. Diğer replikalardan farkı olduğunu düşünmüyorum. Kendi ürünü değil zaten. Daha uyguna daha iyileri var.
Sizin alacağım dediğiniz replikayı mı alayım o zaman ne yapayım? Bilemedim.

Sizin alacağım dediğiniz replikayı mı alayım o zaman ne yapayım? Bilemedim.

Bence daha mantıklı hem 500 hem soruma 11dk da cevap verdiler satıcı ilgili yani. 700,800 liraya gerek yok bence. 800 vereceğime 200 daha koyar 2 kol alırım.

Bence daha mantıklı hem 500 hem soruma 11dk da cevap verdiler satıcı ilgili yani. 700,800 liraya gerek yok bence. 800 vereceğime 200 daha koyar 2 kol alırım.
Peki sizce Joystick koruyucusu almaya gerek var mı ek olarak? Uzun zamandır gamepad kullanmıyorum hatırlamıyorum joystickleri kullanırken elim kayar mı vs. diye.

Peki sizce joystick koruyucusu almaya gerek var mı ek olarak? Uzun zamandır gamepad kullanmıyorum hatırlamıyorum joystickleri kullanırken elim kayar mı vs. diye.

El kayma için diyorsanız kaymaz. PS2 de bile kaymıyordu ama zamanla aşınabiliyor. Onu da eskiyince degsitirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…