N nekhtr40 Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 307 10 Ocak 2023 #1 Çizim tableti almak istiyorum 800 ve biraz üzerine çıkabilirim en iyisi en kalitelisi ne ise onu alacağım.
Çizim tableti almak istiyorum 800 ve biraz üzerine çıkabilirim en iyisi en kalitelisi ne ise onu alacağım.
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.048 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #2 Hocam Wacom kaliteli bir marka, size tavsiyem çok farklı markalar aramayın dokunmatikleri sıkıntı oluyor. Ben hobi amaçlı resim çizmek için bu modeli kullanıyorum, yazılımsal olarak tertemiz. Boyutu uygunsa Wacom One By Small CTL-472-N Grafik Tablet Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe alabilirsiniz yoksa aynı modelin medium boyuna bakabilirsiniz.
Hocam Wacom kaliteli bir marka, size tavsiyem çok farklı markalar aramayın dokunmatikleri sıkıntı oluyor. Ben hobi amaçlı resim çizmek için bu modeli kullanıyorum, yazılımsal olarak tertemiz. Boyutu uygunsa Wacom One By Small CTL-472-N Grafik Tablet Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe alabilirsiniz yoksa aynı modelin medium boyuna bakabilirsiniz.